Post

Share this post

Η Britney Spears δεν θα τραγουδήσει ξανά επειδή «φοβάται τον πατέρα της»

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Britney Spears να ανασταλεί το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Britney Spears δεν σκοπεύει να ξαναρχίσει την καριέρα της όσο ο πατέρας της ελέγχει τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της ενώπιον του δικαστηρίου.

Η δικαστής Brenda Penny του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αρνήθηκε να αναστείλει την επιτροπεία του James Spears στη ζωή και την καριέρα της κόρης του, όπως ζήτησε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Samuel D. Ingham.

Ωστόσο, η δικαστής σημείωσε ότι θα εξετάσει τα μελλοντικά αιτήματα που σχεδιάζει να υποβάλει ο Ingham για αναστολή της επιτροπείας ή απομάκρυνσή του James Spears.

«Η πελάτης μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της. Δεν θα τραγουδήσει ξανά αν ο πατέρας της συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την καριέρα της», τόνισε ο δικηγόρος.

Η pop star είχε ανακοινώσει ότι απομακρύνεται επ’ αόριστον τη μουσική στις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του James Spears, Vivian Lee Thoreen, κατά τη διάρκεια των 12 ετών που ο πελάτης της διατηρεί την επιτροπεία, έχει καταφέρει να αποσβέσει τα χρέη της Britney Spears και να εκτινάξει την περιουσία της στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η Thoreen ισχυρίστηκε επίσης ότι η αναστάτωση που θα προκαλούσε η απομάκρυνση του James Spears θα έβλαπτε τη τραγουδίστρια. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει την αναστολή», τόνισε.

Ενώ η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, η δικαστής ενέκρινε το αίτημα της Britney Spears να οριστεί ως συν-επίτροπος της περιουσίας της, μαζί με τον πατέρα της, η εταιρεία Bessemer Trust.

Στην ακρόαση πήραν μέρος οι περισσότεροι από τους πληρεξούσιους δικηγόρους των δυο αντιδίκων, ενώ οι γονείς της Britney Spears συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η pop star δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο.

Πηγή: hit-channel.com