Post

Share this post

Η Billie Eilish κυκλοφορεί λεύκωμα με αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη ζωή της

Το πρώτο βιβλίο της Billie Eilish.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου λευκώματος και ενός συνοδευτικού audiobook, τα οποία θα προσφέρουν μια αποκλειστική ματιά στη ζωή της, τόσο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας όσο και μακριά από τη σκηνή.

Το εντυπωσιακό βιβλίο δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της ίδιας της pop star και θα περιλαμβάνει εκατοντάδες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της, τη ζωή της στις περιοδείες και πολλές άλλες στιγμές.

Το ηχητικό βιβλίο (audiobook), εν τω μεταξύ, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το λεύκωμα, αλλά θα είναι ένα αυτόνομο προϊόν στο οποίο η Billie Eilish θα μιλήσει για τη ζωή της μέχρι στιγμής.

Η 19χρονη τραγουδίστρια θα αποκαλύψει ιστορίες για την προσωπική ζωή και την καριέρα της που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ, περιγράφοντας την ιστορία της με τα δικά της λόγια, ενώ οι γονείς της θα μοιραστούν και εκείνοι τις προσωπικές αναμνήσεις τους από την κόρη τους.

«Πέρασα πολλές ώρες για πολλούς μήνες ψάχνοντας τα οικογενειακά άλμπουμ και τα αρχεία, διαλέγοντας προσωπικά όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το βιβλίο. Ελπίζω να το λατρέψετε όσο εγώ», σχολίασε η Billie Eilish.

Η Gretchen Young, αντιπρόεδρος της εκδοτικής εταιρείας Grand Central Publishing, πρόσθεσε: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που δουλεύω στο πρώτο βιβλίο της εμβληματικής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Billie Eilish».

«Ο μοναδικός συνδυασμός του εκλεπτυσμένου καλλιτεχνικού οράματος και της επίμονης δημιουργικής ενέργειας λάμπει σε κάθε σελίδα και η ζωντανή οπτική φύση του τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να μοιραστεί τον εαυτό της και η αλήθεια της αποτυπώνουν τέλεια την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα για την οποία έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό τους που αυξάνεται συνεχώς», συνέχισε.

Το νέο λεύκωμα και το audiobook της Billie Eilish θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μαΐου.

Το Vanity Fair έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες αποκλειστικές φωτογραφίες από το επερχόμενο βιβλίο.

Νωρίτερα, στις 26 Φεβρουαρίου, θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ το ντοκιμαντέρ «Billie Eilish: The World’s A Little Blurry», το οποίο θα περιέχει παρασκηνιακό υλικό από τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας μέχρι το σήμερα.

Πηγή: hit-channel.com