Post

Share this post

Η Billie Eilish δεν ήταν «σε καλή ψυχολογική κατάσταση» όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της

Η Billie Eilish δίνει συνέντευξη στο «Vanity Fair».

Η Billie Eilish φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος του «Vanity Fair» και στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ενηλικίωση και τη θέσπιση υγιών ορίων ανάμεσα στην ίδια και στους θαυμαστές της.

Η αστέρας της pop γνώρισε τεράστια επιτυχία με το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», όμως παραδέχεται ότι εκείνη την εποχή δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ήταν ακόμα έφηβη.

Η Billie Eilish, η οποία ήταν 16 ετών όταν ηχογράφησε το άλμπουμ, λέει στο περιοδικό: «Κομμάτια αυτού του άλμπουμ ήταν υπέροχα και το αγαπάω, αλλά δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση».

Από τότε, η 19χρονη τραγουδίστρια επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή και πλέον αισθάνεται περισσότερο ήρεμη.

Όσον αφορά τα τραγούδια που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, η Billie Eilish σχολιάζει ότι «έχουν ακριβώς την αίσθηση που θέλω».

«Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι, ούτε ένα μέρος ενός τραγουδιού, που εύχομαι να ήταν κάτι άλλο», εξηγεί.

«Στη δημιουργική μας ζωή και στο μυαλό μας είμαστε απλά σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ», σημειώνει για τον εαυτό της και για τον αδελφό της Finneas.

Η Billie Eilish, η οποία ήταν και εξακολουθεί να είναι μεγάλη fan του Justin Bieber, περιγράφει τον εαυτό της ως κλασικό είδος θαυμάστριας.

«Σε κάνει κατά κάποιον τρόπο τρελό», τονίζει για τη συμπεριφορά του φανατικού θαυμαστή. «Όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση του να βλέπεις τον εαυτό σου και να λες: “Τι συμβαίνει με εμένα, συμπεριφέρομαι τρελά”. Όταν είσαι ενθουσιασμένος για κάτι, ξεχνάς τα όρια και ξεχνάς τι είναι ευγενικό και τι δεν είναι ευγενικό», προσθέτει.

Για αυτό το λόγο, μέλη από την ομάδα της Billie Eilish είχαν αρχίσει να ενημερώνουν τα παιδιά που περίμεναν στην ουρά να συναντήσουν την τραγουδίστρια στα meet-and-greets πώς να συμπεριφέρονται.

«Είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις όρια και να έχεις άτομα γύρω σου που μπορούν να βοηθήσουν σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν θέλω ποτέ να διώξω κάποιον που μου δείχνει μόνο αγάπη. Και ακόμη κι αν προέρχεται από μια κατάσταση τρελής αγάπης, δεν θα ήθελα ποτέ να τον διώξω πολύ μακριά», λέει για τους θαυμαστές της.

Πηγή: hit-channel.com