Post

Share this post

Η Billie Eilish δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το τραγούδι του James Bond

Η Billie Eilish δεν αναδείχθηκε εύκολα στην εκλεκτή που θα ερμήνευε το τραγούδι για τη νέα ταινία του James Bond.

Η Billie Eilish έγινε τον προηγούμενο Φεβρουάριο ο νεότερος σε ηλικία καλλιτέχνης που ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια για τις ταινίες του James Bond, όμως δεν ήταν η πρώτη επιλογή.

Στην πραγματικότητα, ο συνθέτης Hans Zimmer έπρεπε να πείσει τους υπεύθυνους ότι η νεαρή τραγουδίστρια και ο αδερφός της, Finneas, ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι για το τραγούδι.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης εξήγησε σε συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση του «GQ» πώς επιλέχθηκε τελικά η Billie Eilish να ερμηνεύσει το τραγούδι για τη νέα ταινία του James Bond με τίτλο «No Time To Die».

«Υπήρχε ένα κουτί γεμάτο τραγούδια που άκουγαν και προσπαθούσαν να πάρουν αποφάσεις γι’ αυτά. Υπήρχε αυτό το μικρό, με λιτή παραγωγή, πολύ προσωπικό τραγούδι της Billie. Είπα αμέσως “αυτό είναι”. Και όλοι είπαν: “Καλώς, αλλά δεν είναι τελείως κατάλληλο. Δεν είναι καλό.”», περιέγραψε ο Hans Zimmer.

«Νομίζω ότι όλοι συζητούσαν ποιο τραγούδι να χρησιμοποιήσουν, όμως εγώ απλώς συνέχισα να λέω: “Όχι. Η Billie και Finneas. Τελειώσαμε!”», συνέχισε και τόνισε ότι όλοι όσοι έχουν γράψει ένα τραγούδι για το franchise του James Bond, «είχαν ένα δυνατό δικό τους στιλ, με αποφασιστικότητα και μεγάλη αφοσίωση».

«Και αυτό το τραγούδι το είχε. Είχε μια οικειότητα, για την οποία σκέφτηκα ότι ήταν όμορφη», ανέφερε ο Hans Zimmer για το «No Time To Die».

Τελικά η άποψη του συνθέτη υπερίσχυσε και κλήθηκε να συνεργαστεί με την Bille Eilish και τον Finneas. «Για εμένα, ήταν αναμφισβήτητο ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε. Έμοιαζε πολύ προσωπικό, έμοιαζε ότι είχε δημιουργηθεί πολύ καλά», σχολίασε για το κομμάτι.

Το τραγούδι της Billie Eilish κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, όμως η ταινία «No Time To Die» έχει γνωρίσει αλλεπάλληλες αναβολές λόγω της πανδημίας. Έτσι μετά τη μετάθεση της πρεμιέρας της από τον προηγούμενο Απρίλιο για τον Νοέμβριο, ακολούθησε μια νέα αναβολή για τον Απρίλιο του 2021.

Πηγή: hit-channel.com