Post

Share this post

Η Beyoncé γιορτάζει τη συμπλήρωση πέντε ετών από την κυκλοφορία του «Lemonade»

Η Beyoncé εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευρεία αποδοχή που είχε το «Lemonade».

Η Beyoncé γιορτάζει τη συμπλήρωση πέντε ετών από την κυκλοφορία ενός από τα πιο καταξιωμένα άλμπουμ της, του περίφημου «Lemonade».

Η 39χρονη αστέρας της μουσικής αφιέρωσε μία ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα στο εμβληματικό άλμπουμ της, το οποίο αποκάλεσε ως «ένα από τα αγαπημένα μου έργα τέχνης», δημοσιεύοντας παράλληλα διάφορα στιγμιότυπα από τις φωτογραφίες της και τα μουσικά βίντεο που είχε κάνει για τις ανάγκες του «Lemonade».

«Είμαι ευγνώμων που αυτή η δουλειά είχε τόσο μεγάλη απήχηση σε τόσους πολλούς ανθρώπους», έγραψε η Beyoncé.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις όμορφες ψυχές που συμμετείχαν στη δημιουργία ενός από τα αγαπημένα μου έργα τέχνης. Καθώς γιορτάζω τα πέντε χρόνια του “Lemonade”, ενθαρρύνω τους πάντες να συνεχίσουν να θεραπεύουν, να αγαπούν, να συγχωρούν και να εμψυχώνουν», πρόσθεσε.

«Ελπίζω να έχετε βρει τη χαρά σήμερα», κατέληξε.

Το «Lemonade» αποκαλύφθηκε στις 23 Απριλίου 2016 μέσω της ομότιτλης ταινίας που βασίστηκε στα τραγούδια του άλμπουμ και προβλήθηκε στο HBO. Μετά την πρεμιέρα του visual album, το «Lemonade» κυκλοφόρησε από τις Parkwood / Columbia Records αποκλειστικά στο Tidal.

Το άλμπουμ περιείχε τραγούδια όπως τα «Hold Up», «Formation», «All Night» και «Sorry» και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως οι Jack White, James Blake, The Weeknd και Kendrick Lamar.

Επίσης ήταν το τρίτο άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις το 2016 και ένα από τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά και σημείωσαν πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου αντιτύπων.

Έκτοτε το «Lemonade» παραμένει ένα από τα πιο καταξιωμένα άλμπουμ της Beyoncé και ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας του 2010. Το άλμπουμ κάλυψε με τόλμη μείζονα ζητήματα όπως η υπερηφάνεια των Μαύρων, η μητρότητα και τα προβλήματα στις σχέσεις.

Το «Lemonade» απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες στα Βραβεία Grammy του 2017, επικρατώντας στις κατηγορίες του Καλύτερου Σύγχρονου Urban Άλμπουμ και του Καλύτερου Μουσικού Βίντεο (με το «Formation»).

Πηγή: hit-channel.com