Post

Share this post

Η Adele αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Saturday Night Live»

Σε ένα νέο πόστο θα δοκιμαστεί η Adele.

Η Adele επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο «Saturday Night Live», όχι για να τραγουδήσει – όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά για να δείξει μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού της αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του επόμενου επεισοδίου για το αμερικανικό show.

Η τραγουδίστρια θα είναι οικοδέσποινα του «Saturday Night Live» το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, σε μια βραδιά όπου θα τραγουδήσει η H.E.R.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό! Και επίσης εντελώς τρομοκρατημένη!», παραδέχτηκε η Adele σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Ήθελα πάντα να το κάνω μόνο του, ώστε να μπορέσω να σηκώσω τα μανίκια μου και να αφοσιωθώ εντελώς σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ σωστός. Αλλά αν υπήρχε ποτέ η στιγμή για κάποιον από εμάς να βουτήξει με το κεφάλι και τα μάτια κλειστά στα βαθιά και να ελπίζει για το καλύτερο, θα ήταν το 2020, σωστά;», εξήγησε.

Η Adele θυμήθηκε στη συνέχεια την πρώτη της εμφάνιση στο «Saturday Night Live», πριν από 12 χρόνια, μια περίοδος που συνέπεσε και τότε με προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

«Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο σόου, κατά τη διάρκεια εκλογών, το οποίο εκτίναξε την καριέρα μου στην Αμερική, οπότε μοιάζει ότι επιστρέφω στο ίδιο σημείο και απλά δεν θα μπορούσα να πω όχι!», ανέφερε.

«Εκτός από τον εαυτό μου, η H.E.R. θα είναι ο μουσικός καλεσμένος. Την αγαπώ τόσο πολύ που δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να λιώσω σε ένα φλεγόμενο ζεστό χάος όταν θα τραγουδήσει και στη συνέχεια να προκαλέσε σύγχυση στον εαυτό μου ενώ γελάω δυνατά, ανάμεσα σε όλα. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα», κατέληξε η Adele.