Post

Share this post

Ο The Weeknd επανακυκλοφορεί το «House of Balloons» στην ολοκληρωμένη εκδοχή του

Το «House of Balloons» έρχεται για πρώτη φορά στις ψηφιακές πλατφόρμες στην ολοκληρωμένη εκδοχή του.

Ο The Weeknd ετοίμασε μια ξεχωριστή έκπληξη για να γιορτάσει τη συμπλήρωση δέκα ετών από το ντεμπούτο του με το πρωτοποριακό mixtape «House of Balloons».

Πριν από δέκα χρόνια, ο The Weeknd αναδύθηκε στην επιφάνεια της R&B σκηνής του Τορόντο και έθεσε τα θεμέλια για την αστρονομική καριέρα του με τραγούδια όπως τα «High For This», «Wicked Games» και «The Morning», τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στο mixtape.

Το «House of Balloons» κυκλοφόρησε στις 21 Μαρτίου 2011 και διατέθηκε αρχικά δωρεάν.

Το mixtape δημοσιεύθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες τον Φεβρουάριο του 2015, ωστόσο από τα τραγούδια της εκδοχής που ανέβηκε στις υπηρεσίες streaming είχαν αφαιρεθεί τα samples.

Την ημέρα που συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το ντεμπούτο του «House of Balloons», την Κυριακή 21 Μαρτίου, ο The Weeknd θα κυκλοφορήσει για πρώτη ψηφιακά την πρωτότυπη εκδοχή του mixtape, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι μίξεις και τα samples της αρχικής έκδοσης.

Επιπλέον, ο The Weeknd θα γιορτάσει την επέτειο με μια αποκλειστική συνεργασία με το σύγχρονο καλλιτέχνη Daniel Arsham.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους θα αποκαλυφθεί ένα γλυπτό βασισμένο στο εξώφυλλο του «House of Balloons», ενώ θα κυκλοφορήσουν επίσης ένα διάφανο βινύλιο του mixtape σε περιορισμένη έκδοση 1.000 αντιτύπων και ένα varsity jacket εμπνευσμένο από την εμφάνιση του The Weeknd στο πρώτο του live show, στο «Mod Club» του Τορόντο το 2011.

Ο Daniel Arsham δήλωσε: «Το καλοκαίρι του 2011 θα για είναι πάντα σημαδεμένο από το “House of Balloons”. Όπως μια μηχανή του χρόνου, το άλμπουμ με μεταφέρει πίσω στη συγκεκριμένη στιγμή κάθε φορά που το ακούω. Είναι μεγάλο προνόμιο που συνεργάζομαι με τον The Weeknd και την ομάδα XO για να επαναπροσδιορίσω το εμβληματικό εξώφυλλο του “House of Balloons” ως ένα διαβρωμένο γλυπτό για τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του»

«Παράλληλα με το διαφανές βινύλιο και το εικαστικό του άλμπουμ, συνεργαστήκαμε σε μια συλλογή προϊόντων που περιλαμβάνει ένα varsity jacket, συνδυάζοντας τη δική μου αισθητική με αυτή του The Weeknd», συνέχισε.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο shop.theweeknd.com από την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας μόνο για 48 ώρες.

Πηγή: hit-channel.com