Post

Share this post

Ο Nick Jonas θέλει να υποδυθεί τον Bruce Springsteen: «Είναι ένα όνειρό μου»

«Είναι όνειρό μου να υποδυθώ τον Bruce Springsteen σε μια ταινία μια μέρα», αποκαλύπτει ο Nick Jonas.
Ο Nick Jonas εκμυστηρεύτηκε ότι ο ρόλος που «ονειρεύεται» να παίξει είναι αυτός του Bruce Springsteen σε μια βιογραφική ταινία.

Ο 28χρονος τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Zane Lowe στην εκπομπή «Beats 1» του Apple Music, όπου μίλησε για την αγάπη του για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και την επιρροή που του έχει ασκήσει.

«Λοιπόν, καθώς μεγάλωσα στο Νιου Τζέρσεϊ, ο Bruce έχει προφανώς μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και τη δημιουργική μου ζωή», είπε ο Nick Jonas.

«Και είναι ένα όνειρό μου και απλά θα προχωρήσω και θα το πω, ελπίζοντας ότι θα φτάσει στα σωστά αυτιά… Είναι ένα όνειρό μου να τον υποδυθώ σε μια ταινία μια μέρα και να πούμε την ιστορία του με κάποιο τρόπο που θα τον τιμούσε και θα του επέτρεπε να εμπλακεί», εξήγησε.

Στη συνέχεια ο Nick Jonas εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Bruce Springsteen.

«Θα μπορούσα μόνο να ελπίζω να έχω μια καριέρα τόσο μεγάλη όσο η δική του και να γίνω τόσο σημαντικός όσο είναι εκείνος για τον κόσμο», είπε το μέλος των Jonas Brothers στον Zane Lowe.

«Και αυτό ήταν κάτι που ξεχώρισα μετά από μια παράσταση. Είναι πρωταθλητής για τους θαυμαστές του σε όλη την καριέρα του και το βλέπεις στις συναυλίες. Αφορούν τους θαυμαστές του. Κάθε στιγμή είναι για αυτούς, έχουν την καλύτερη εμπειρία, την καλύτερη νύχτα της εβδομάδας τους, της ζωής τους, της χρονιάς τους», συνέχισε ο Nick Jonas.

«Εγώ και τα αδέλφια μου το λέμε αυτό για τις συναυλίες μας», πρόσθεσε.

«Θέλουμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι το καλλιτεχνικό μας όραμα θα περάσει και ότι θα πούμε αυτό που θέλουμε να πούμε, αλλά θέλουμε επίσης να είναι η καλύτερη βραδιά της εβδομάδας ή του μήνα ή του έτους των θαυμαστών μας. Προσπαθούμε λοιπόν να προσφέρουμε την ίδια ενέργεια και όλα αυτά χάρη στο μοντέλο του Bruce», εξήγησε ο Nick Jonas.

Πηγή: hit-channel.com