Post

Share this post

Ο Justin Timberlake συναντά τον Ant Clemons στο «Better Days»

Ο Ant Clemons και ο Justin Timberlake μας υπενθυμίζουν ότι οι «καλύτερες μέρες» βρίσκονται μπροστά μας.

 

Ο υποψήφιος για Grammy, Ant Clemons έχει διανύσει φέτος την καλύτερη χρονιά μέχρι σήμερα, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για τον αυτοδημιούργητο καλλιτέχνη του 2020, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ανερχόμενα ονόματα στο σύγχρονη μουσική.

Τώρα ο Ant Clemons συνεργάζεται με το pop ίνδαλμα Justin Timberlake σε ένα συναισθηματικό τραγούδι με τίτλο «Better Days».

Το «Better Days» είναι μια αισιόδοξη πρόταση που έρχεται στα τέλη μιας πρωτόγνωρης χρονιάς για να μοιράσει ελπίδα και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι παρά τα εμπόδια, «υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ».

Ο Ant Clemons εξηγεί ότι το «Better Days» είναι ο καρπός μιας πολύμηνης συνεργασίας με τον Justin Timberlake.

«Ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδια μετά από μια συζήτηση για την κατάσταση του κόσμου, μετά την πρώτη μας κλήση μέσω Zoom. Ξεκίνησα με αυτήν την ιδέα, το έστειλα στον Justin και συνεργαστήκαμε τους επόμενους μήνες και κομμάτι με κομμάτι, κατασκευάσαμε αυτήν τη μικρή πρόταση», περιγράφει.

«Προσεύχομαι αυτό το τραγούδι να εδυναμώσει και ανεβάσει τη διάθεση όσων θα το ακούσουν. Η προσευχή μου είναι αυτό τραγούδι να αποτελέσει μια αντανάκλαση της ελπίδας, της ελπίδας για ένα λαμπρότερο μέλλον και της ελπίδας για καλύτερες μέρες, επειδή οι καλύτερες μέρες βρίσκονται μπροστά μας», συνεχίζει.

Το όνομα του Ant Clemons έχει ήδη εδραιωθεί στη μουσική βιομηχανία με τις κυκλοφορίες του για το 2020 και κυρίως, με την υποψηφιότητά του για το βραβείο Grammy του «Καλύτερου R&B Άλμπουμ» για το ντεμπούτο του EP «Happy 2 Be Here».

Ο 29χρονος Αμερικανός είναι επίσης ένας από τους πιο περιζήτητους τραγουδοποιούς, καθώς έχει ήδη συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Beyoncé, SZA, Ty Dolla $ign, Camila Cabello, G Eazy, Pharrell, Kanye West, H.E.R., Cordae και Timbaland.

Πηγή: hit-channel.com