Post

Share this post

Ο Justin Bieber κυκλοφορεί το νέο single «Anyone» – Δείτε το music video

Ο Justin Bieber υποδέχεται το νέο έτος με το ολοκαίνουργιο single «Anyone».

Ο Justin Bieber ανέβηκε ξανά στη σκηνή μετά από τρία χρόνια και γι’ αυτή τη μοναδική στιγμή επιφύλαξε στους θαυμαστές του ένα ξεχωριστό δώρο.

Το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (ξημερώματα Πρωτοχρονιάς σε ώρα Ελλάδας) ο αστέρας της pop πραγματοποίησε μια διαδικτυακή συναυλία που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο,

Εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Justin Bieber παρουσίασε πρώτη φορά ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Anyone».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να κλείσω το 2020 και να ξεκινήσω το 2021 από το να γιορτάσω με τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο και να μοιραστώ μαζί τους αυτή τη νέα μουσική », δηλώνει ο pop star.

«Η μουσική μας έχει βοηθήσει να ξεπεράσουμε τόσα πολλά φέτος και για μένα προσωπικά είναι θεραπευτική και μεταμορφωτική. Το “Anyone” είναι ένα τόσο ξεχωριστό και αισιόδοξο τραγούδι. Θέτει τον τόνο για μια φωτεινότερη νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και πιθανότητα», προσθέτει.

 

Το «Anyone» διαδέχεται για τον Justin Bieber το «Holy» με τη συμμετοχή του Chance the Rapper και το «Lonely» σε συνεργασία με τον Benny Blanco, καθώς και τη σύμπραξή του με τον Shawn Mendes στο «Monster».

Το κινηματογραφικό music video για το «Anyone» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960 και έχει τη σκηνοθεσία του Colin Tilley («Holy», «Monster»).

Ο Justin Bieber φοράει τα γάντια του μποξ και υποδύεται έναν επαγγελματία πυγμάχο, ενώ στο πλευρό του εμφανίζεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Zoey Deutch («The Politician»).

Το music video ακολουθεί τη ζωή του πρωταγωνιστή τόσο μέσα όσο και μακριά από το ρινγκ, με αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Αν και ο 26χρονος τραγουδιστής χάνει την ελπίδα του, η δύναμη της αγάπης τον βοηθά να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Την παραγωγή του «Anyone» έχουν επιμεληθεί οι watt, The Monsters & Strangerz και Jon Bellion.

Πηγή: hit-channel.com