Post

Share this post

Ο Justin Bieber θέλει το νέο άλμπουμ του να «προσφέρει παρηγοριά»

«Ελπίζω ότι αυτό το άλμπουμ θα μπορέσει να προσφέρει λίγη ανακούφιση».

Ο Justin Bieber θέλει το νέο άλμπουμ του «Justice» να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε μέσω Zoom, ο τραγουδιστής είπε στους δημοσιογράφους ότι αποφάσισε να δώσει στο νέο άλμπουμ του τον τίτλο «Justice» (δικαιοσύνη), επειδή «υπάρχει τόση αδικία σε αυτόν τον κόσμο».

«Ήθελα να συνεχίσω αυτόν το διάλογο. Είναι πραγματικά τιμή που διαδραμάτισα ένα μικρό ρόλο και μπόρεσα να δημιουργήσω μουσική που εμπνέει και εμψυχώνει τους ανθρώπους αυτήν την περίοδο», πρόσθεσε.

«Ήταν μια τρελή περίοδος σε αυτόν τον κόσμο. Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και γι’ αυτό νομίζω ότι ο στόχος μου στη δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν απλώς να προσφέρω παρηγοριά στον ακροατή, να προσφέρω ένα άλλο μέσο σύνδεσης, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν απομονωθεί», ανέφερε.

Πολλοί άνθρωποι έχουν έρθει αντιμέτωποι με το αυξημένο άγχος και την κατάθλιψη μέσα στην πανδημία και το «Justice» καθρεφτίζει την απόσταση που αισθανθήκαμε από την κανονικότητα κατά τη διάρκεια της απομόνωσης.

Ο Justin Bieber πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ σημαντικό να μην μιλήσει μόνο για τα ερωτικά πράγματα» στο «Justice», καθώς ήθελε να μεταφέρει μέσα από το νέο άλμπουμ του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι εν μέσω της πανδημίας.

«Τι περνούν οι άνθρωποι; Τι νιώθουν; Πολλοί έχασαν δουλειές και έχασαν τους αγαπημένους τους. Όλη η ζωή τους έχει αλλάξει. Ελπίζω ότι αυτό το άλμπουμ θα μπορέσει να προσφέρει λίγη ανακούφιση σε αυτά τα συναισθήματα», τόνισε ο Justin Bieber.

Ένα παράδειγμα είναι το τραγούδι «Ghost», το οποίο αναφέρεται σε εκείνη την κατάσταση που ζεις αποκλειστικά με τις αναμνήσεις ενός αγαπημένου σου ανθρώπου επειδή είτε πέθανε είτε δεν μπορείς να τον δεις μέσα την καραντίνα.

«Δεν κοινωνικοποιούμαστε, δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και δεν συνδεόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Ο στίχος “η δική σου ανάμνηση” μπορεί να ερμηνευθεί με διαφορετικούς τρόπους», εξήγησε ο Justin Bieber.

Ένα άλλο τραγούδι από το άλμπουμ, το «Unstable», περιγράφει πώς η σύζυγός του τραγουδιστή, η Hailey Baldwin, στάθηκε στο πλευρό του πριν από ένα χρόνο όταν βρισκόταν «σε πραγματικά κακή κατάσταση».

Ο Justin Bieber παραδέχτηκε επίσης ότι υπήρχαν στιγμές που ένιωθε ότι «δεν άξιζε».

«Η σύζυγός μου ήταν εκεί για μένα σε όλα. Δεν ξέρω αν βρεθεί κάποιος σε αυτήν τη θέση ενώ είναι σε σχέση και το άλλο άτομο σε συγκρατεί πραγματικά και συνεχίζει να σε αγαπάει σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο. Αυτός ήμουν εγώ», σχολίασε.

Το «Justice» αναφέρεται επίσης στην ίδια την έννοια της «δικαιοσύνης» και είναι επηρεασμένο από το κίνημα του Black Lives Matter.

Το άλμπουμ ξεκινά με τη φράση «Η αδικία οπουδήποτε είναι απειλή για τη δικαιοσύνη παντού» του Martin Luther King, ενώ μια άλλη ομιλία του ακτιβιστή ενεργεί ως διάλειμμα πριν από το τραγούδι «Die For You», ένα κομμάτι που συμβαδίζει με το μήνυμά του.

«Αυτή η ομιλία έγινε σε μια εποχή που ο Martin Luther King είχε την αίσθηση ότι θα πέθανε για αυτό τον σκοπό και για αυτό στο οποίο αντιστάθηκε, το ρατσισμό και τη διαίρεση», είπε ο Justin Bieber.

«Τελικά, νομίζω ότι το μήνυμά του ήταν ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να φοβούνται να υπερασπιστούν το σωστό, αλλά αν δεν υπερασπίζεσαι αυτό για το οποίο γνωρίζεις είναι σωστό, τότε τι κάνεις με τη ζωή σου; Αυτή είναι η εποχή που ζούμε τώρα και αν δεν υπερασπιστούμε το σωστό, τι κάνουμε; Είναι η κατάλληλη στιγμή και είναι πολύ απαραίτητο», πρόσθεσε.

Πηγή: hit-channel.com