Post

Share this post

Ο Justin Bieber ενώνει δυνάμεις με τη χορωδία του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας

Μια νέα εκδοχή του «Holy» θα κυκλοφορήσει ο Justin Bieber για καλό σκοπό.

Ο Justin Bieber συνεργάστηκε με την τοπική χορωδία του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) από το Lewisham και το Greenwich για μια νέα φιλανθρωπική εκδοχή του single «Holy».

Πριν από πέντε χρόνια ο Justin Bieber είχε εκφράσει τη στήριξή του στις προσπάθειες της χορωδίας να κατακτήσει το No. 1 των charts τα Χριστούγεννα με το τραγούδι της «A Bridge Over You», παρότι διεκδικούσε και ο ίδιος την πρώτη θέση με το single «Love Yourself».

Ο αστέρας της pop ενώνει τώρα τις δυνάμεις του με τη χορωδία για να αναγνωρίσει το έργο του NHS κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ηχογράφηση αυτής της νέας εκδοχής του «Holy» πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στα φημισμένα Abbey Road Studios στο Λονδίνο.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα από τα φιλανθρωπική εκδοχή του «Holy» θα μοιραστούν στην ένωση NHS Charities Together, η οποία αντιπροσωπεύει πάνω από 230 φιλανθρωπικά ιδρύματα του NHS και στα τμήμα της οργάνωσης NHS Trust Charity στο Lewisham και στο Greenwich.

The Lewisham and Greenwich NHS Choir – Abbey Road Studios

«Είναι υπέροχο που επανασυνδεόμαστε με τη χορωδία του NHS από το Lewisham και το Greenwich καθώς μοιραζόμαστε μαζί μια διασκεδαστική ιστορία των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Justin Bieber.

«Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, νιώθω ταπεινοφροσύνη να συνεργαστώ μαζί τους για ένα φιλανθρωπικό single που θα ωφελήσει τους εργαζομένους του NHS στις πρώτες γραμμές αυτής της πανδημίας και θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη αφοσίωσή τους», συνέχισε.

Η Caroline Smith, φυσιοθεραπεύτρια και αρχηγός της χορωδίας του NHS από το Lewisham και το Greenwich , πρόσθεσε: «Ο Justin Bieber βοήθησε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας το 2015 και κάνει το ίδιο φέτος. Δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά για την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του σε αυτό το υπέροχο, εμψυχωτικό τραγούδι».

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι που εκπροσωπούμε το Lewisham & Greenwich NHS Trust και όλους τους ήρωες στο NHS», τόνισε.

Πηγή: hit-channel.com