Post

Share this post

Ο Ed Sheeran θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ «αργότερα φέτος»

Μέσα στο 2021 σκοπεύει να κυκλοφορήσει ο Ed Sheeran το νέο άλμπουμ του.

Ο Ed Sheeran απολαμβάνει χρόνο με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόκειται να επιστρέψει στη δράση.

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δώσει τέλος στην παρατεταμένη απουσία του από τα μουσικά δρώμενα και να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 ένα νέο άλμπουμ.

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε τα σχέδιά του σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλιά του.

«30 σήμερα. Σας ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα μηνύματά σας, νιώθω ότι με αγαπούν πολύ. Σήμερα ήμουν ντυμένος όπως είχα ντυθεί στα τρίτα γενέθλιά μου για να κατατροπώσω τον Colin τον πειρατή…», έγραψε, δημοσιεύοντας μία χαριτωμένη φωτογραφία από την παιδική ηλικία.

«Θα επιστρέψω στο διαδίκτυο αργότερα φέτος με το τέταρτο μέρος της σειράς. Μέχρι τότε…», πρόσθεσε.

Η σειρά στην οποία αναφέρεται ο Ed Sheeran είναι τα άλμπουμ «+» (Plus) του 2011, «x» (Multiply) του 2014 και «÷» (Divide) του 2017.

Αν υποθέσουμε ότι ο τραγουδιστής σκοπεύει να ολοκληρώσει επίσης τη σειρά των στοιχειωδών μαθηματικών πράξεων, είναι πιθανό να δώσει στο επόμενο άλμπουμ του τον τίτλο «-» (Minus).

 

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το «Divide».

Ο 30χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του Cherry Seaborn και απέκτησε πρόσφατα το πρώτο του παιδί, ενώ το 2019 έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε για χρόνια και δημιούργησε ένα άλμπουμ που περιείχε αποκλειστικά συνεργασίες με φίλους του και καλλιτέχνες που θαυμάζει, το «No.6 Collaborations Project».

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο ο Ed Sheeran χάρισε στους θαυμαστές του ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Afterglow», θέλοντας να αποχαιρετήσει μουσικά μια δύσκολη χρονιά.

Πηγή: hit-channel.com