Post

Share this post

Οι Gorillaz παλεύουν με ένα θαλάσσιο τέρας στο video του «The Lost Chord»

Το ένατο και τελευταίο επεισόδιο από το «Song Machine, Season One: Strange Timez» των Gorillaz.

Οι Gorillaz αποκαλύπτουν το τελευταίο video από το άλμπουμ τους «Song Machine, Season One: Strange Timez» με ένα νέο visual για το τραγούδι «The Lost Chord» με τη συμμετοχή του Leee John.

Στο νέο video οι τέσσερις χαρακτήρες της εικονικής μπάντας ξεβράζονται στις ακτές της Plastic Beach, με το «The Lost Chord» να συνεχίζεται από το σημείο που σταμάτησε το video για το «The Valley Of The Pagans».

Οι Gorillaz έρχονται αντιμέτωποι στη συνέχεια με τον Leee John, ο οποίος παίρνει τη μορφή ενός τεράστιου θαλάσσιου τέρατος που εκτοξεύει λέιζερ από τα μάτια του.

Αφού κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του, το θαλάσσιο τέρας επιστρέφει στο βυθό της θάλασσας και τα μέλη της μπάντας εξαφανίζονται προς άγνωστο προορισμό μέσα από μια πύλη που ανοίγει μαγικά στον ουρανό.

https://twitter.com/gorillaz/status/1341515611617243136

Λίγο πριν την κυκλοφορία του video για το «The Lost Chord», οι Gorillaz μοιράστηκαν ένα μοντάζ με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές τους σε δημιουργικό επίπεδο κατά τα μήκος του 2020, αναγνωρίζοντας ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά.

«2020 – Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ανθρώπινη ιστορία», έγραψε η μπάντα στο Twitter.

«Αλλά με κάποιον τρόπο, ενάντια στις πιθανότητες, με τη βοήθεια τη δική σας και της εκτεταμένης οικογένειας των Gοrillaz, καταφέραμε να φτιάξουμε το δικό μας μικρό κομμάτι της ιστορίας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και για την πίστη στους Gοrillaz», ανέφεραν.

Το άλμπουμ «Song Machine, Season One: Strange Timez» κυκλοφορεί από την Parlophone / Warner Music.

Πηγή: hit-channel.com