Post

Share this post

Οι BTS σχολιάζουν την πρώτη τους υποψηφιότητα για Grammy

«Είναι πραγματικά τιμή μας».

Οι BTS έγραψαν ιστορία ως το πρώτο όνομα της K-pop σκηνής που λαμβάνει υποψηφιότητα για βραβείο Grammy.

Το βράδυ μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα 63α ετήσια Βραβεία Grammy το αγαπημένο boy band από τη Νότια Κορέα εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «The Late Late Show» και ο παρουσιαστής James Corden ζήτησε από τα μέλη του συγκροτήματος να σχολιάσουν τα συναισθήματά τους.

«Τα ρουθούνια μου έλεγαν αυτό που ένιωθα», εξήγησε ο V. «Οι αντιδράσεις ήταν διαφορετικές για κάθε μέλος. Στην περίπτωσή μου, απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω», παραδέχτηκε όταν στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από την αντίδραση των BTS στο άκουσμα της πρώτης υποψηφιότητάς τους για Grammy.

«Ήταν παγωμένος επειδή δεν μπορούσε να το πιστέψει», πρόσθεσε ο RM.

«Είναι πραγματικά τιμή μας και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα όχι μόνο για εμάς αλλά και για τη μουσική βιομηχανία. Μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενος να γνωρίζουμε πόσο περήφανοι πρέπει να είναι οι θαυμαστές μας τώρα. Φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά μας τελικά απέδωσε», συνέχισε.

Οι BTS απέσπασαν μία υποψηφιότητα στην κατηγορία για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο / Γκρουπ με τη No. 1 επιτυχία τους «Dynamite».

Το συγκρότημα της K-pop γύρισε μάλιστα παρουσίασε μάλιστα στο  «The Late Late Show» μια εντυπωσιακή live εκτέλεση του «Dynamite» που γυρίστηκε σε κορεατικό αεροδρόμιο.

Πηγή: hit-channel.com