Post

Share this post

Οι BTS θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά στο «MTV Unplugged»

Αδημοσίευτες εκδοχές των μεγαλύτερων επιτυχιών τους θα χαρίσουν οι BTS στους θεατές.

Οι BTS θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική συναυλία για το «MTV Unplugged».

Το υποψήφιο για βραβείο Grammy συγκρότημα της K-pop θα τραγουδήσει από τη βάση του, τη Σεούλ στη Νότια Κορέα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα προβληθεί από το MTV την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Το επταμελές boy band θα δώσει τη δική του προσωπική νότα στη θρυλική σειρά συναυλιών του MTV, που, από το 1989 μέχρι σήμερα, έχει φιλοξενήσει εμβληματικά ονόματα όπως οι Nirvana, Tony Bennett, Mariah Carey, Aerosmith, LL Cool J, Bob Dylan, George Michael, Bjork, Lauryn Hill, JAY-Z και πολλούς άλλους.

Κατά τη διάρκεια του show «MTV Unplugged Presents: BTS», το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook αδημοσίευτες εκδοχές των μεγαλύτερων επιτυχιών τους, καθώς και τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ τους «Be (Essential Edition)».

Το «Be» κυκλοφόρησε ως Deluxe Edition τον Νοέμβριο του 2020 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση των αμερικανικών charts. Το άλμπουμ περιέχει τις No. 1 επιτυχίες «Dynamite» και «Life Goes On».

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση των BTS στα shows του MTV. Τον προηγούμενο Αύγουστο το γκρουπ συμμετείχε στα MTV Video Music Awards 2020 και ενθουσίασαν τραγουδώντας το «Dynamite».

Δείτε παρακάτω το συναρπαστικό teaser για το θριαμβευτικό ντεμπούτο των BTS στο «MTV Unplugged» και σημειώστε την ημερομηνία.

Πηγή: hit-channel.com