Post

Share this post

Οι BTS διασκευάζουν το «Jungle» των X Ambassadors

Ενθουσιώδης ήταν η αντίδραση των X Ambassadors στη διασκευή των BTS για το «Jungle».

Οι BTS ηχογράφησαν μια μοναδική διασκευή της επιτυχίας «Jungle» των X Ambassadors για τις ανάγκες μια νέας διαφήμισης της Coca-Cola που άρχισε να προβάλλεται στην Ινδονησία αυτήν την εβδομάδα.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Jungle» κυκλοφόρησε από τους X Ambassadors στα τέλη του 2013 και ήταν μια συνεργασία της rock μπάντας με τον Βρετανό blues rock τραγουδιστή Jamie N Commons.

Οι BTS μεταμορφώνουν το «Jungle» με το δικό τους μοναδικό τρόπο και προσθέτουν στο τραγούδια ηλεκτρονικά στοιχεία.

Οι X Ambassadors αντέδρασαν με τεράστιο ενθουσιασμό στη διασκευή του δημοφιλούς K-pop συγκροτήματος για το «Jungle».

«Οι BTS διασκεύασαν το τραγούδι μας “Jungle”!!!!!! Ουάουάουάουάου, το εύρος των θαυμαστών μας δεν γνωρίζει σύνορα… Σας ευχαριστούμε θρύλοι», έγραψε η αμερικανική μπάντα, αναδημοσιεύοντας το διαφημιστικό σποτ.

Η διαφήμιση διάρκειας ενός λεπτού καταγράφει τη διαδικασία παραγωγής του αναψυκτικού σε ένα εντυπωσιακό εργοστάσιο και τη διανομή του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο μεταξύ οι BTS τραγουδούν: «Έχασα το μυαλό μου, στην πόλη των φώτων / Στα στενά, στα κτίρια και τα neon φώτα / Όταν άκουσα το μπουμπουνητό, μπορούσα να νιώσω τη βροχή / Είναι το ίδιο για μένα, απλά ένα διαφορετικό όνομα / Δεν θα με ακολουθήσεις στη ζούγκλα; / Δεν υπάρχει θεός στους δρόμους μου στην καρδιά της ζούγκλας».

Πηγή: hit-channel.com