Post

Share this post

Οι BTS απέσπασαν ακόμα ένα Ρεκόρ Guinness για το «Dynamite»

Ένα ρεκόρ των BTS που ήδη γνωρίζαμε μόλις επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Οι BTS απέσπασαν άλλο ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness για την κορυφαία επιτυχία τους «Dynamite».

Ο οργανισμός ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι οι αστέρες της K-pop σημείωσαν το ρεκόρ για τους περισσότερους θεατές που είχαν συντονιστεί ταυτόχρονα στην πρεμιέρα ενός μουσικού βίντεο στο YouTube, καθώς πάνω 3 εκατομμύρια άνθρωποι περίμεναν με αγωνία και ενθουσιασμό να απολαύσουν πρώτοι το video του «Dynamite».

Το ρεκόρ χαρακτηρίστηκε με χιουμοριστική διάθεση από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness ως το «χειρότερο μυστικό στην ιστορία».

Παρόλο που το μουσικό βίντεο για το «Dynamite» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, ο οργανισμός έπρεπε να περιμένει την επιβεβαίωση του YouTube σχετικά με τον αριθμό των θεατών για να επιβεβαιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Την προηγούμενη χρονιά, οι BTS σημείωσαν με το «Dynamite» διαδοχικά Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness για το μουσικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές μέσα σε 24 ώρες στο YouTube και για το μουσικό βίντεο από K-pop συγκρότημα με τις περισσότερες προβολές μέσα σε 24 ώρες στο YouTube.

Το video clip του «Dynamite» έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων προβολών το πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του και μέχρι σήμερα έχει προβληθεί πάνω από 929 εκατομμύρια φορές.

Οι BTS έχουν στην κατοχή τους ακόμα περισσότερα Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness, όπως αυτό για τους περισσότερους θεατές σε livestream μουσική συναυλία για το online concert «Map of the Soul: 7 – The Journey» και για το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα για το «Map of the Soul: 7».

Το επταμελές boyband τραγούδησε το «Dynamite» στα πρόσφατα Βραβεία Grammy 2021, όπου ήταν επίσης υποψήφιο με το ίδιο τραγούδι για τον τίτλο της Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο / Γκρουπ.

Πηγή: hit-channel.com