Post

Share this post

Οι BTS ανακοινώνουν το αγγλόφωνο single «Butter» – Πότε κυκλοφορεί

Οι BTS στοχεύουν στην παραμονή τους στην κορυφή.

Οι BTS ανακοίνωσαν ότι προετοιμάζονται για την κυκλοφορία του δεύτερου αγγλόφωνου τραγουδιού τους, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Butter».

Το «Butter» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου και περιγράφεται ως ένα dance pop κομμάτι το φέρει όλη την απαλή αλλά και χαρισματική γοητεία των BTS.

Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι του K-pop συγκροτήματος ήταν το «Dynamite», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020 για να αφήσει το σημάδι του σε όλα τα charts και τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Dynamite» έγινε το πρώτο τραγούδι των BTS που κατακτά την πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και χάρισε στο boy band την πρώτη του υποψηφιότητα για βραβείο Grammy.

Πριν λίγες ημέρες το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το «Dynamite» έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Οι BTS παρουσίασαν στις αρχές Απριλίου το νέο τραγούδι «Film Out», μια σπαρακτική μπαλάντα με στίχους στα ιαπωνικά.

Το single θα συμπεριληφθεί στη συλλογή «BTS, the Best» του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά στις 16 Ιουνίου.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά εγχειρήματα που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο οι BTS.

Την προηγούμενη εβδομάδα μοιράστηκαν με το κοινό τις πρώτες εικόνες από το λεύκωμα που δημιούργησαν για τις δύο εικονικές συναυλίες με τίτλο «Map of the Soul ON:E» τις οποίες έδωσαν τον Οκτώβριο του 2020, ενώ έγινε επίσης γνωστή η συνεργασίας τους με το γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton.

Πηγή: hit-channel.com