Post

Share this post

Οι BLACKPINK μιλούν για τη διεθνή επιτυχία

«Συγκινούμαστε από τους θαυμαστές μας», σχολιάζουν οι BLACKPINK σχετικά με τη σχέση που έχουν με το κοινό τους από όλο τον κόσμο.

Οι BLACKPINK φωτογραφίζονται για το τεύχος Οκτωβρίου της αμερικανικής έκδοσης του «ELLE» και μιλούν στο περιοδικό για τη διεθνή επιτυχία που έχουν γνωρίσει.

Η Rosé αναφέρει ότι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία τους, που πραγματοποιήθηκε από το 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2020, ήταν κάτι «αληθινό και γνήσιο, όχι σαν να το παρακολουθούσαμε σε μια οθόνη ή να λαμβάνουμε σχόλια στο Instagram – ήταν κυριολεκτικά ακριβώς μπροστά στα μάτια μας».

«Νιώσαμε την ενέργεια και αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα», προσθέτει η Jennie.

Οι BLACKPINK μίλησαν επίσης για τη συμμετοχή τους στο «Coachella» του 2019, που σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση K-pop συγκροτήματος στο καλιφορνέζικο φεστιβάλ.

«Ο Will Smith ήταν στα παρασκήνια», θυμάται η Jennie. «Είπε “είστε τόσο υπέροχες”. Ήταν σίγουρα μια στιγμή που τα έχασα. Ο Will Smith μας ξέρει. Ουάου».

Αναφερόμενη στο πιστό κοινό που έχουν αποκτήσει, η Jisoo λέει: «Συγκινούμαστε από τους θαυμαστές μας. Νιώθουμε τη θλίψη και την ευτυχία τους. Είμαστε βαθιά δεμένες μαζί τους».

Δεμένα είναι μεταξύ τους και τα τέσσερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος από τότε που συναντήθηκαν.

«Ζούσαμε όλες μαζί από την αρχή», λέει η Jennie.

«Αφού τελειώναμε την πρόβα, πηγαίναμε σπίτι μαζί και παραγγέλναμε φαγητό, μιλούσαμε για το πόσο τρομακτικές ήταν οι δάσκαλοι, πόσο υπέρμετρη ήταν η δουλειά. Και ακριβώς όπως τα παιδιά στο σχολείο γίνονται φίλοι, τα πήγαμε καλά. Ήταν πολύ εύκολο, δεν χρειάστηκε να το δοκιμάσουμε», εξηγεί.

Στο μεταξύ, η Rosé πιστεύει ότι ένα από τα σημαντικά πράγματα σχετικά με τις BLACKPINK είναι η ποικιλομορφία του κοινού τους.

«Η μουσική δεν προέρχεται πάντα από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ. Είναι παγκόσμια, είναι η Ασία, είναι τα πιο τυχαία μέρη που μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι πολύ περήφανη που (οι θαυμαστές μας) προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου», σχολιάζει.

πηγή: hit-channel.com