Post

Share this post

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston και της κόρης της

Η Whitney Houston και η κόρη της μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες.

Το Lifetime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο «Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021.

Το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ διαρκεί δύο ώρες και θα ρίξει μία σε βάθος ματιά σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν η Whitney Houston και η κόρη της, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής.

«Η Whitney ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τις Whitney», λέει η φίλη της Perri Reid στο τρέιλερ. «Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της pop», προσθέτει ο Randy Jackson.

Η Whitney Houston πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου 2012 σε ηλικία 48 ετών. Άφησε την τελευταία πνοή της στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο ετήσιο γκαλά του Clive Davis που προηγείται της διοργάνωσης των Βραβείων Grammy.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού νοσηλεύτηκε για μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Bobbi Kristina Brown πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.

«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει καμία λογική», λέει η φίλη της Brown, Sarah Beckman στο ντοκιμαντέρ.

Πηγή: hit-channel.com