Post

Share this post

Η Taylor Swift θα βραβευτεί ως «Τραγουδοποιός Είδωλο»

«Δεν υπάρχει κανένας που να αξίζει περισσότερο το βραβείο».

Η Taylor Swift θα λάβει το βραβείο «Songwriter Icon» (Τραγουδοποιός Είδωλο) στην εικονική συνάντηση της αμερικανικής Εθνικής Ένωσης Μουσικών Εκδοτών (National Music Publishers Association).

Η 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία έγινε πρόσφατα η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία που έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς, θα τιμηθεί για τα επιτεύγματα της καριέρας της στην ετήσια συνάντηση του αμερικανικού οργανισμού που θα λάβει χώρα στις 9 Ιουνίου.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NMPA, David Israelite εξήγησε ότι «η Taylor Swift είχε μια πρωτοφανή χρονιά επιτυχίας».

«Έδωσε στον κόσμο απίστευτα τραγούδια όταν το χρειαζόταν περισσότερο και συνεχίζει να ξαναγράφει το βιβλίο με τους κανόνες όσον αφορά την καριέρα της», συνέχισε.

Ο David Israelite χαιρέτισε επίσης τον αγώνα που έδωσε η Taloy Swift στα μέσα της δεκαετίας του 2010 για να λαμβάνουν οι καλλιτέχνες μεγαλύτερο ποσοστό δικαιωμάτων από τις υπηρεσίες streaming.

«Ανέκαθεν θεωρούσε πρώτα τον εαυτό της τραγουδοποιό και κάνοντάς το αυτό ενέπνευσε και έδωσε αξία σε αμέτρητους άλλους δημιουργούς», πρόσθεσε.

«Η υπεράσπισή της έχει δώσει αξία σε ολόκληρη τη κοινότητα δημιουργών και το έχει κάνει με μεγάλο κόστος και κίνδυνο για τη δική της καριέρα. Τα ρίσκα απέδωσαν, όχι μόνο για εκείνη αλλά για ολόκληρη τη βιομηχανία μας και δεν υπάρχει κανένας που να αξίζει περισσότερο το βραβείο», σημείωσε για την Taylor Swift.

Επίσης η Εθνική Ένωση Μουσικών Εκδοτών θα απονέμουν το Βραβείο «Industry Legacy» στην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ένωσης Country Μουσικής (CMA), Sarah Trahern, και ο Jerrold Nadler, μέλος του Κογκρέσου από τη Νέα Υόρκης, θα λάβει το Προεδρικό Βραβείο για την προστασία των τραγουδοποιών και των εκδοτών μουσικής, αναφέρει το «Variety».

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εικονικά λόγω των ανησυχιών για τον COVID-19, θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις από τον Luke Bryan και τη Sara Bareilles.

Πηγή: hit-channel.com