Post

Share this post

Η Taylor Swift ετοίμασε concert film με τα τραγούδια του «Folklore»

Η Taylor Swift τραγουδά unplugged τα τραγούδια του «Folklore».

Η Taylor Swift εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας την πρεμιέρα ενός ξεχωριστού μουσικού προγράμματος με τα τραγούδια του άλμπουμ της «Folklore».

Το concert film με τίτλο «Folklore: the long pond studio sessions» θα είναι διαθέσιμο από σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Disney+, το οποίο δεν παρέχει προς το παρόν τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα.

Η Taylor Swift, ο Aaron Dessner των The National, ο Jack Antonoff των Bleachers και ο Justin Vernon των Bon Iver δημιούργησαν ένα άλμπουμ που εκτείνεται σε διαφορετικά μουσικά είδη, ένα άλμπουμ που μας έκανε να δακρύσουμε και να γελάσουμε, αλλά και να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες ηχογράφησαν το «Folklore» εξ αποστάσεως, με χιλιάδες χιλιόμετρα να τους χωρίζουν και δεν είχαν την ευκαιρία προηγουμένως να βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Το «Folklore: the long pond studio sessions» γυρίστηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στα Long Pond Studios στην περιοχή Hudson Valley, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η Taylor Swift θα τραγουδήσει με τη σειρά τα τραγούδια του άλμπουμ «Folklore» μαζί με τους Aaron Dessner και Jack Antonoff, ενώ guest εμφάνιση θα κάνει ο Justin Vernon των Bon Iver.

Οι συντελεστές του «Folklore» θα μοιραστούν επίσης ιστορίες και μυστικά σχετικά με τα 17 τραγούδια του θριαμβευτικού άλμπουμ που κυριάρχησε για οκτώ συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση των ΗΠΑ.

«Είναι ένα άλμπουμ που σου επιτρέπει να νιώσεις τα συναισθήματά σου και είναι προϊόν απομόνωσης», λέει η Taylor Swift στο trailer για το πρόγραμμα. «Θα μπορούσε να ήταν μια περίοδος που θα είχα χάσει τελείως το μυαλό μου, όμως, αντίθετα, νομίζω ότι αυτό το άλμπουμ ήταν ένα πραγματικό σωσίβιο», τονίζει.

Τη σκηνοθεσία του «Folklore: the long pond studio sessions» επιμελήθηκε η ίδια η Taylor Swift.

Το «Folklore: the long pond studio sessions» έρχεται μόλις ημέρα μετά τις έξι υποψηφιότητες που έλαβε η Taylor Swift για τα Βραβεία Grammy 2021.

Συγκεκριμένα είναι υποψήφια για το Άλμπουμ της Χρονιάς και το Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ με το «Folklore», για το Τραγούδι της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία με το «Cardigan».

Επίσης προτείνεται για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο / Γκρουπ για το «Exile» σε συνεργασία με τους Bon Iver και για Καλύτερο Τραγούδι για Visual Media με το «Beautiful Ghosts», το οποίο έγραψε για την ταινία «Ghosts» μαζί με τον Andrew LLoyd Webber.

Πηγή: hit-channel.com