Post

Share this post

Η Taylor Swift έχει μια δεκάλεπτη ακυκλοφόρητη εκδοχή του «All Too Well»

Το πολυθρύλητο «All Too Well» της Taylor Swift έχει μια εκτεταμένη εκδοχή που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η Taylor Swift αποκάλυψε ότι έχει στο συρτάρι της μία ακυκλοφόρητη εκδοχή του «All Too Well» διάρκειας δέκα λεπτών.

Η μπαλάντα του άλμπουμ «Red» (2012), που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των θαυμαστών της pop star, ξεκίνησε να γράφεται τυχαία κατά τη διάρκεια ενός αυτοσχεδιασμού.

«Ήμουν ένας διαλυμένος άνθρωπος που έμπαινε για πρόβα, απλώς ένιωθα απαίσια για όσα συνέβαιναν στην προσωπική ζωή μου», είπε η Taylor Swift στο podcast «500 Greatest Albums» του Rolling Stone που είναι αφιερωμένο στα 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών, μεταξύ των οποίων και το «Red».

«Κατέληξα να παίζω τέσσερις συγχορδίες ξανά και ξανά και η μπάντα άρχισε να συνεισφέρει. Άρχιζαν να παίζουν μαζί μου. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να πουν τι περνούσα», περιέγραψε η τραγουδίστρια.

Paul McCartney - Taylor Swift

«Περιλάμβανε τη λέξη που αρχίζει από “F” και θυμάμαι βασικά ότι ο ηχολήπτης μου είπε: “Έγραψα ένα CD αυτού που έκανες σε περίπτωση που το θέλεις”. Και είπα “σίγουρα”», ανέφερε για την ακυκλοφόρητη εκδοχή του «All Too Well».

«Τελικά το πήρα σπίτι και το άκουσα. Και είπα ότι μου αρέσει πραγματικά, αλλά σίγουρα έχει διάρκεια 10 λεπτών και πρέπει να τη μειώσω», παραδέχτηκε.

Η Taylor Swift και η τραγουδοποιός Liz Roze επέλεξαν να αφαιρέσουν επτά κουπλέ από το «All Too Well» για να καταλήξουν στην τελική εκδοχή του συναισθηματικού τραγουδιού που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Red» και είχε διάρκεια 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα.

«Ήταν μια πολύ συγκυριακή δημιουργία ενός τραγουδιού», σημείωσε η αστέρας της pop.

Το κοινό δεν έχει ακούσει τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well», ωστόσο η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι ηχογραφεί ξανά τα πρώτα πέντε άλμπουμ της, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε όταν δεν της επετράπη να εξαγοράσει η ίδια την κυριότητα του μουσικού καταλόγου της που πωλήθηκε δύο φορές.

Πηγή: hit-channel.com