Post

Share this post

Η SZA κυκλοφορεί το ψυχεδελικό video για το «Good Days»

Η νέα επιτυχία της SZA απέκτησε εικόνα.

Η SZA αποκαλύπτει το music video για το επιτυχημένο τραγούδι της «Good Days».

Το single έλαβε από την πρώτη στιγμή πλήθος επαίνων και θετικών σχολίων από μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών.

Το «Good Days» έγινε πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε μόλις δύο μήνες από την κυκλοφορία του από τις Top Dawg Entertainment και RCA Records / Sony Music, καθώς έχει καταγράψει πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Επίσης είναι το single της SZA που έχει ανέβει υψηλότερα στο Billboard Hot 100, έχοντας φτάσει στο No. 7 του συγκεκριμένου chart.

Στο ψυχεδελικό music video που σκηνοθέτησε η ίδια, η SZA οραματίζεται τον εαυτό της σε δύο διαφορετικούς φανταστικούς κόσμους που την κάνουν να αισθάνεται ευτυχισμένη.

Ο πρώτος μαγικός κόσμος είναι ένας ευφάνταστος κήπος με βρύα και γιγάντια μανιτάρια, όπου η SZA αφήνει τις αναστολές της μέσω του διαλογισμού και του χορού. Ο δεύτερος κόσμος είναι μια βιβλιοθήκη, όπου η 31χρονη τραγουδίστρια κάνει pole dancing ανάμεσα στα βιβλία.

Προς το τέλος, η SZA εμφανίζεται κάνει ξανά pole dancing, αυτή τη φορά σε ένα βενζινάδικο. Παράλληλα ακούγεται το απόσπασμα ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού με τον προσωρινό τίτλο «Shirt», το οποίο έχει ήδη κεντρίσει την προσοχή.

Η SZA είχε προαναγγείλει με τον ίδιο τρόπο το «Good Days» στο φινάλε του music video για το single «Hit Different» με τη συμμετοχή του Ty Dolla $ign.

«Ποτέ δεν φοβόμουν περισσότερο και δεν ήμουν περισσότερο υπερήφανη που είμαι ο εαυτός μου», έγραψε η SZA στο Instagram μετά την κυκλοφορία του video για το «Good Days». «Ευχαριστώ ολόκληρη την ομάδα μου για τη συνεχή υπομονή και την υποστήριξη. Σας αγαπώ όλους», συνέχισε.

Πηγή: hit-channel.com