Post

Share this post

Η Sia κυκλοφορεί το soundtrack για τη νέα ταινία της «Music»

Ακούστε τα τραγούδια που έγραψε η Sia για τη νέα ταινία της.

Η Sia κυκλοφορεί το άλμπουμ «Music – Songs From and Inspired by the Motion Picture», το οποίο συνοδεύει τη νέα ταινία της «Music» που μόλις έκανε πρεμιέρα σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το άλμπουμ περιέχει δέκα τραγούδια που γράφτηκαν από την Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό για τις ανάγκες του «Music» και άλλα τέσσερα τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία.

Για το μουσικό κόσμο της ταινίας «Music» έχουν προϊδεάσει ήδη γνωστά τραγούδια όπως το «Together», το «Courage To Change», το «Hey Boy», τόσο στην πρωτότυπη εκδοχή του όσο και στο remix με τη συμμετοχή του Burna Boy και η επανασύνδεση της Sia με τον David Guetta στο «Floating Through Space».

Στο soundtrack συμπεριλαμβάνεται επίσης το τραγούδι «Saved My Life», στη δημιουργία του οποίου έχει συνεισφέρει η Dua Lipa.

Η μουσική της Sia αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της ταινίας.

Καθώς οι χαρακτήρες εξετάζουν τους εύθραυστους συναισθηματικούς δεσμούς που τους ενώνουν, φαντάζονται μέσω των υπέροχων μουσικών ακολουθιών έναν κόσμο όπου αυτοί οι δεσμοί μπορούν να γίνουν πιο δυνατοί, ειδικά σε περιόδους μεγάλων δυσκολιών.

Παρ’ όλα αυτά η Sia προτιμά να χαρακτηρίζει το «Music – Songs From and Inspired by the Motion Picture» ως ένα studio album.

Αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα soundtrack όπου τα τραγούδια θα τα ερμηνεύσουν οι πρωταγωνιστές του «Music», η Kate Hudson, ο Leslie Odom, Jr. και η Maddie Ziegler, στον πρώτο της ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Εκτός από τη δημιουργία όλων των τραγουδιών για την ταινία, η Sia έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία του «Music» και έχει συνυπογράψει το σενάριο μαζί με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Dallas Clayton.

Το άλμπουμ «Music – Songs From and Inspired by the Motion Picture» κυκλοφορεί από τις Monkey Puzzle / Atlantic Records / Warner Music λίγες ημέρες μετά τις δύο υποψηφιότητες που έλαβε στις Χρυσές Σφαίρες του 2021 το «Music».

Το «Music» διεκδικεί τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Κωμωδία ή Μιούζικαλ, ενώ η Kate Hudson, προτείνεται για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Sia, η ταινία «Music» θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας και επαναλειτουργήσει ο κλάδος, ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η ταινία στη χώρα μας.

Βρείτε το άλμπουμ και στο YouTube:

Πηγή: hit-channel.com