Post

Share this post

Η Selena Gomez δίνει στη δημοσιότητα το tracklist του EP «Revelación»

Επτά τραγούδια θα περιλαμβάνει το νέο EP της Selena Gomez.

Η Selena Gomez δίνει στη δημοσιότητα τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει το επερχόμενο ισπανόφωνο EP «Revelación».

Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της pop star θα περιέχει επτά τραγούδια, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «Revelación» θα περιλαμβάνει τα δύο singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το «De Una Vez» και το «Baila Conmigo» με τη συμμετοχή του Πορτορικανού ράπερ και τραγουδιστή Rauw Alejandro.

Επίσης οι θαυμαστές της Selena Gomez θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν στο EP μία νέα συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Myke Towers σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Dámelo To», καθώς και τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Buscando Amor», «Vicio» και «Adiós».

Το EP «Revelación» ολοκληρώνεται με την πολυαναμενόμενη δισκογραφική σύμπραξη της Selena Gomez με τον DJ Snake σε ένα νέο single με τον τίτλο «Selfish Love», το οποίο θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

«Είμαι απίστευτα υπερήφανη για το λατινικό μου υπόβαθρο», δήλωσε η αστέρας της pop τον περασμένο Ιανουάριο και σημείωσε ότι ήταν «εμψυχωτικό» να τραγουδά ξανά στα ισπανικά, δέκα χρόνια μετά το πρώτο της ισπανόφωνο single, το «Un Año Sin Lluvia».

Το EP «Revelación» της Selena Gomez θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Το tracklist του «Revelación»

1. De Una Vez
2. Buscando Amor
3. Baila Conmigo (με τον Rauw Alejandro)
4. Dámelo To (featuring Myke Towers)
5. Vicio
6. Adiós
7. Selfish Love (με τον DJ Snake)

Πηγή: hit-channel.com