Post

Share this post

Η Rosé των BLACKPINK περιγράφει ως «πολύ αγχωτική» τη δημιουργία του «R»

«Θέλαμε να βρούμε κάτι που να είχε σημασία για εμένα».

Η Rosé των BLACKPINK αποκάλυψε τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη γράφοντας τα τραγούδια για το σόλο single album της «R».

Σε συνέντευξή της στο «Billboard», η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν εύκολη διαδικασία να καταλάβει την κατεύθυνση που ήθελε να ακολουθήσει.

Παρ’ όλα αυτά, περιέγραψε τη διαδικασία ως «πολύ διασκεδαστική» αλλά και «πολύ αγχωτική μερικές φορές».

Η Rosé εξομολογήθηκε ότι συχνά έθετε στον εαυτό της ερωτήσεις όπως «Για ποιο θέμα θα τραγουδήσουμε;» και «Για ποιο θέμα θα μιλήσει η Rosie για τρία λεπτά μόνη της;» ενώ συγκέντρωνε ιδέες για το τραγούδι «On The Ground».

Ωστόσο συνειδητοποίησε σύντομα ότι ήθελε να μιλήσει για κάτι με το οποίο ταυτιζόταν πραγματικά: για την εύρεση ενός «σκοπού στη ζωή», όπως είπε προηγουμένως στο «Vogue».

«Θα μπορούσε να είχε πάει με άλλο τρόπο, με ερωτικά τραγούδια, τραγούδια χωρισμού. Όλα θα ήταν υπέροχα. Αλλά θέλαμε να βρούμε κάτι που να είχε σημασία για εμένα, οπότε φάνηκε σωστό να μιλήσω για αυτά που σκεφτόμουν τα τελευταία δύο χρόνια», είπε στο «Billboard».

Η Rosé παραδέχτηκε επίσης ότι η επιθυμία της να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών της για το σόλο ντεμπούτο της, συνέβαλε στο άγχος που την κατέλαβε ενώ ετοίμαζε το «R».

«Γνωρίζω ότι οι θαυμαστές μου περίμεναν τα σόλο τραγούδια μου και τα ζητούσα. Οπότε η πίεση ήταν μεγάλη», σημείωσε.

Πηγή: hit-channel.com