Post

Share this post

Η Rosé των BLACKPINK αποκαλύπτει το EP «R» και το music video του «On The Ground».

Με δύο νέα τραγούδια κάνει η Rosé το πρώτο της σόλο βήμα.
Η Rosé των BLACKPINK κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό πρότζεκτ με τίτλο «R», μαζί με το music video για το single «On The Ground».

Η 24χρονη τραγουδίστρια εντυπωσιάζει από τότε που έκανε την είσοδό της στη σκηνή της K-pop ως έφηβος. Γεννήθηκε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν ήταν επτά ετών.

Στην ηλικία των 15 ετών συμμετείχε σε ακρόαση της YG Entertainment και έγινε μέλος των BLACKPINK. Τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί στη μουσική ιστορία.

Η Rosé κάνει τώρα ένα δυναμικό βήμα και παρουσιάζει τις πρώτες προσωπικές κυκλοφορίες της. Το «R» είναι EP που αποτελείται από δύο μόνο singles, το «Gone» και το «On The Ground».

Το κινηματογραφικό music video για το «On The Ground» παρουσιάζει διαφορετικές εκδοχές της Rosé.

Το clip ξεκινά με το είδωλο της K-pop να βρίσκεται στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο ενός θεάτρου. Αφού τρέχει ανάμεσα σε εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα, σε μια σκηνή τη βλέπουμε στις σκάλες του παραδείσου να τραγουδά «Κοίτα με, δεν θα έρθω ποτέ», ενώ σε μια άλλη σκηνή, η σημερινή Rosé ντυμένη με ένα φόρεμα σε μαύρο και ροζ (black-pink) χρώμα, κοιτάζει τον παλαιότερο εαυτό της που παίζει πιάνο στο σπίτι των παιδικών της χρόνων.

Το video ολοκληρώνεται την τραγουδίστρια σε ένα λιβάδι με τριαντάφυλλα (roses) σε λευκό και απαλό ροζ χρώμα.

Η Rosé είχε παρουσιάσει το δεύτερο τραγούδι του EP «R», το «Gone», κατά τη διάρκεια της livestream συναυλίας με τίτλο «The Show» που είχαν πραγματοποιήσει οι BLACKPINK στα τέλη του Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι τόσο «On The Ground» όσο και το «Gone» διαθέτουν αποκλειστικά αγγλικούς στίχους.

Η Rosé έχει γράψει το «On The Ground» μαζί με τον τακτικό συνεργάτη των BLACKPINK, Teddy Park και τους διεθνείς παραγωγούς Raul Cubina, Jorgen Odegard, Jon Bellion και Amy Allen, ενώ το «Gone» το έχει γράψει μαζί με τους J.Lauryn, Teddy Park και Brian Lee.

Πηγή: hit-channel.com