Post

Share this post

Η Rosé και η Lisa των BLACKPINK θα κυκλοφορήσουν σόλο τραγούδια το 2021

Το 2021 θα φέρει ευχάριστα νέα για το κοινό των BLACKPINK.

Η Rosé και η Lisa των BLACKPINK θα κυκλοφορήσουν επιτέλους τα δικά τους σόλο projects.

Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν όταν θαυμαστές του K-pop συγκροτήματος ανακάλυψαν στο Spotify την ύπαρξη ενός προφίλ για τη Rosé και απέκτησαν προσδοκίες για την κυκλοφορία νέου υλικού.

Ωστόσο η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς έγινε γνωστό ότι δύο από τα τέσσερα μέλη των BLACKPINK προετοιμάζουν κινήσεις για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα «NewsEN», η Rosé σχεδιάζει να γυρίσει ένα σόλο μουσικό βίντεο τον Ιανουάριο του 2021, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις πρόβες για τη διαδικτυακή συναυλία «The Show» των BLACKPINK, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2021.

Η δισκογραφική εταιρεία του γυναικείου συγκροτήματος, η YG Entertainment, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα.

«Η Rosé και η Lisa πρόκειται να κυκλοφορήσουν σόλο τραγούδια. Αληθεύει ότι προετοιμάζονται να γυρίσουν video clips, όπως ήταν προγραμματισμένο».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε επίσης στο «NewsEn» ότι η κυκλοφορία σόλο τραγουδιών βρίσκεται και στα σχέδια της Jisoo: «Η Jisoo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο σόλο τραγούδια αργότερα, επειδή έχει προγραμματισμένα γυρίσματα για τη δραματική σειρά “Snowdrop”», τόνισε.

Η Jennie κυκλοφόρησε το δικό της single τον Νοέμβριο του 2018. Το «SOLO», όπως ήταν ο τίτλος του, έχει συγκεντρώσει αθροιστικά μέχρι σήμερα πάνω από 600 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πηγή: hit-channel.com