Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo πέρασε «κρίση ταυτότητας» σε ηλικία 14 ετών

«Θέλω να είμαι ανεπιτήδευτη».

Ενώ πολλοί άρχισαν να ακολουθούν την Olivia Rodrigo μετά την επιτυχία του πρώτου της single, «Drivers License», στην πραγματικότητα η πολυτάλαντη 18χρονη βρίσκεται στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο «Elle», η Rodrigo περιέγραψε πως το να μεγαλώνει μέσα στα φώτα της δημοσιότητας ήταν λιγότερο λαμπερό από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Η Olivia Rodrigo έκανε την πρώτη εμφάνιση της σε ηλικία μόλις 12 ετών στη σειρά «Bizaardvark» του Disney Channel. Αφού συμμετείχε στη δημοφιλές show για δύο χρόνια, βίωσε για πρώτη φορά «κρίση ταυτότητας σε υπερβολικό βαθμό».

Η 14χρονη τότε ηθοποιός άρχισε να κάνει στον εαυτό της μια σειρά σημαντικών ερωτήσεων, όπως: «Ποια είμαι; Ποιος νοιάζεται για μένα; ​​Πώς συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους;».

Σε αντίθεση με τους περισσότερα παιδιά στην ηλικία της, η Olivia Rodrigo αναγκάστηκε να ανακαλύψει μόνη της πώς να είναι δημόσιο πρόσωπο για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της. «Οι περισσότεροι 14χρονοι δεν βρίσκονται σε δωμάτιο με τους ενήλικες να τους λένε “λοιπόν, ποιο είναι το brand σου;”», εξήγησε στο «Elle».

Αυτό που τη βοήθησε περισσότερο, όμως, ήταν ένταξή της στο καστ της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney Channel, όπου το πηγαίο μουσικό ταλέντο της ενσωματώθηκε στο έργο όταν οι παραγωγοί άκουσαν το τραγούδι της «I Am More».

«Είπαν: “Θέλουμε το τραγούδι του χαρακτήρα της Olivia να ακούγεται σαν το τραγούδι που έγραψε η Olivia», ανέφερε στο «Elle» η Rodrigo, σημειώνοντας ότι έγραψε το «All I Want» σε ηλικία 16 ετών για να εξασφαλίσει τελικά ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Αφού αποκτήσει μερικά ακόμη χρόνια εμπειρίας στη μουσική βιομηχανία, η Olivia Rodrigo θέλει να είναι ο ίδιος άνθρωπος τόσο στην προσωπική όσο και στη δημόσια ζωή της.

«Θέλω απλώς να είμαι ανεπιτήδευτη, υποθέτω. Είτε στη μόδα μου είτε στα τραγούδια μου ή στα social media μου, θέλω απλώς να είμαι εγώ. Και μερικές φορές είμαι πολύ παράξενη και μερικές φορές προσεγμένη και τα συνδυάζω. Νομίζω ότι αυτή είναι η αντίθεση μιας μάρκας», είπε.

Η αυθεντικότητα της Olivia Rodrigo αποτυπώνεται και στη μουσική της, κάτι που και η ίδια επιθυμεί.

«Είχα πάντα αυτό στο μυαλό μου: Το νόημα της μουσικής είναι να σε συγκινεί. Αυτό κάνει τη δημιουργία τραγουδιών τόσο ξεχωριστή», τόνισε και αποκάλυψε ότι μεγαλύτερες μουσικές επιρροές της είναι οι The Clash, Smashing Pumpkins και No Doubt.

Πηγή: hit-channel.com