Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo δεν θεωρεί τον εαυτό της ως «το κλασικό αρχέτυπο του pop girl της Disney»

Η Olivia Rodrigo ελπίζει να αποτελέσει την αρχή «μιας νέας γενιάς pop stars που δεν φοβούνται να πουν αυτό που σκέφτονται».

Χάρη στην επιτυχία του «Drivers License», η Olivia Rodrigo ακολουθεί τα βήματα άλλων pop stars που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το Disney Channel, όπως η Miley Cyrus («Hannah Montana»), η Selena Gomez («Wizards of Waverly Place») και η Demi Lovato («Camp Rock», «Sonny With A Chance»).

Σε συνέντευξή της στο «Nylon», η Olivia Rodrigo, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney+, είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της ως «το κλασικό αρχέτυπο του pop girl της Disney», και ενώ γνωρίζει τις συγκρίσεις, επιμένει ότι δεν ακολουθεί απαραίτητα το ίδιο πρότυπο.

«Η μουσική μου είναι σίγουρα διαφορετική από την υποκριτική μου με έναν τρόπο που πάντα ονειρευόμουν ότι θα συνέβαινε», είπε.

«Όταν κυκλοφόρησε το “Drivers License” όλοι έλεγαν “Δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η κοπέλα η Olivia Rodrigo, αλλά μου αρέσει αυτό το τραγούδι”. Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο για μένα, γιατί πάντα ήθελα να με παίρνουν στα σοβαρά ως τραγουδοποιό», εξήγησε.

«Όταν είσαι ηθοποιός μπορεί να το επηρεάσει αυτό, απλώς επειδή το να είσαι ηθοποιός βασίζεται στο να λες ψέματα και το να είσαι τραγουδοποιός βασίζεται στο να λες την απόλυτη, ολόκληρη αλήθεια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη χρήση άσεμνων λέξεων στα τραγούδια της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Olivia Rodrigo τονίζει ότι «αυτή είμαι».

«Ο κόσμος με ρωτάει πάντα: “Είπες ‘f**k’ στο ‘Drivers License’ για να δείξεις ότι δεν είσαι μόνο ένα αστέρι της Disney;”. Είναι ωραίο να το σκέφτεται ο κόσμος, αλλά απλά δημιουργώ τη μουσική που μου αρέσει και για την οποία ενθουσιάζομαι», σημείωσε.

«Αυτή είμαι. Έχω βρώμικο στόμα. Ήταν αυτό που μου φάνηκε φυσικό και ωραίο και ο κόσμος ταυτίστηκε με αυτό», υποστήριξε.

«Αν σηματοδοτήσω το ξεκίνημα μιας νέας γενιάς pop stars που δεν φοβούνται να πουν αυτό που σκέφτονται, είναι τόσο ωραίο. Ωστόσο, εγώ απλώς κάνω το δικό μου», είπε η Olivia Rodrigo.

Πηγή: hit-channel.com