Post

Share this post

Η Mariah Carey τραγουδά ξανά το «Always Be My Baby»

Το «Always Be My Baby» αποκτά καινούργιο νόημα.

Η Mariah Carey τραγουδά ξανά μια από τις πιο μεγαλύτερες επιτυχίες για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων που βασίζεται σε ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο.

Στις 25 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του HBO Max το «The Runaway Bunny», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Margaret Wise Brown από το 1942, της ίδιας γυναίκας που έγραψε το «Goodnight Moon».

Στο επίσημο trailer του «The Runaway Bunny» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι η Mariah Carey ηχογράφησε ξανά την κλασική επιτυχία της «Always Be My Baby» που κυκλοφόρησε το 1996.

Η επανεκτέλεση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους σκοπούς της ταινίας, στην οποία αφηγήτρια θα είναι η Tracee Ellis Ross.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, κόρη της τραγουδίστριας Diana Ross, ηχογράφησε για την ταινία το τραγούδι «Song of the Runaway Bunny», το οποίο είχε γραφτεί επίσης από τη Margaret Wise Brown.

Επιπλέον η Kelly Rowland, πρώην μέλος των Destiny’s Child, διασκεύασε για το «The Runaway Bunny» την μπαλάντα «Make You Feel My Love» του Bob Dylan, την οποία έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνες όπως η Adele και ο Garth Brooks.

Στην ταινία έχουν συμμετάσχει επίσης με διασκευές τραγουδιών ο Ziggy Marley και οι τραγουδιστές – τραγουδοποιοί Rosanne Cash και Rufus Wainright.

Το βιβλίο «The Runaway Bunny», το οποίο έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων αντιτύπων, έχει πρωταγωνιστή ένα λαγουδάκι που λέει στη μητέρα του ότι πρόκειται να φύγει, αλλά καθώς φαντάζεται ότι φεύγει και ζει όλες τις περιπέτειες, η μητέρα του μπορεί πάντα να τον βρει.

Ακούστε τη Mariah Carey να τραγουδά ξανά το «Always Be My Baby» στο trailer που ακολουθεί:

Πηγή: hit-channel.com