Post

Share this post

Η Madonna και ο Shawn Mendes θέλουν να σας μάθουν πώς να γράφετε τραγούδια

Η Madonna και ο Shawn Mendes συμπεριλαμβάνονται στο πλήθος των επωνύμων που θα παραδώσουν μαθήματα μέσω μιας νέας livestreaming πλατφόρμας.

Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να μάθετε πώς να γράφετε τραγούδια και να τραγουδάτε από τη Madonna ή τον Shawn Mendes. Λοιπόν, αυτό το σενάριο είναι τώρα δυνατό, χάρη σε μια νέα εκπαιδευτική livestreaming πλατφόρμα που ονομάζεται «Bright».

Όπως αναφέρει το «Rolling Stone», το «Bright» είναι το πνευματικό δημιούργημα του μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary και του στελέχους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας Michael Powers.

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που παρέχουν μαθήματα μέσω μαγνητοσκοπημένων βίντεο, οι εκπαιδευτικές συνεδρίες του «Bright» θα πραγματοποιούνται ζωντανά, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να στέλνουν ερωτήσεις μέσω ενός chatroom.

Υπάρχουν 1.500 ονόματα που περιμένουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ως εκπαιδευτές.

Εκτός από τη Madonna και τη Shawn Mendes, έχει επιβεβαιωθεί επίσης η συμμετοχή των ηθοποιών Laura Dern, Ashton Kutcher και Amy Schumer, του επιτυχημένου παραγωγού Diplo, του σεναριογράφου και παραγωγού Judd Apatow, του αστέρα της country μουσικής Kane Brown, των stars του TikTok, Charli και Dixie D’Amelio, του μοντέλου και επιχειρηματία Naomi Campbell και άλλων.

«Προσωπικά προτιμώ να βιώνω το διάλογο και νομίζω ότι το κοινό θα αισθανθεί πιο συνδεδεμένο όταν θα παίρνει απαντήσεις στις ερωτήσεις του. Όταν κάνεις πίσω, δεν υπάρχει καμία από αυτές τις συνδέσεις», λέει ο Guy Oseary.

«Όταν βρίσκεσαι σε μια συναυλία και ο καλλιτέχνης φέρνει ένα άτομο στη σκηνή εκείνο το βράδυ, μοιάζει σαν να είστε όλοι στη σκηνή. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τους ανθρώπους να συνδέονται μεταξύ τους. Και είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε σε αυτόν το χώρο», πρόσθεσε.

Κάθε οικοδεσπότης θα αποφασίζει πόσο θα διαρκεί η συνεδρία του, πόσες θέσεις θα προσφέρει και ποιο θα είναι το κόστος συμμετοχής. Οι διάσημοι εκπαιδευτές θα παίρνουν το 80% των εσόδων από τη συνεδρία και η «Bright» θα παίρνει το υπόλοιπο 20%.

«Θέλουμε να παρέχουμε ένα πολύ άνετο μέρος με εξαιρετική τεχνολογία που επιτρέπει στους ανθρώπους να μην φοβερίζονται. Δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους συνεργείο, να έχουν φτιάξει τα μαλλιά του, να έχουν κάνει μακιγιάζ και να έχουν γράψει τα πάντα. Δεν το ψάχνουμε αυτό», σημείωσε ο Guy Oseary.

«Θέλετε να πάτε βαθιά, να πάτε κάπου αλλού και υπάρχουν 20 άτομα εκεί που μπορούν να παρακολουθήσουν. Θέλουμε μια απέραντη θάλασσα εκπληκτικών ταλέντων που υπάρχουν εκεί έξω και έχουν κάτι να μοιραστούν», συμπλήρωσε.

Πηγή: hit-channel.com