Post

Share this post

Η Lana Del Rey προαναγγέλλει το τραγούδι «White Dress»

Το τραγούδι με το οποίο θα ανοίγει το νέο άλμπουμ της Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey προανήγγειλε μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «White Dress».

Το «White Dress» θα είναι το τραγούδι με το οποίο θα ανοίγει το επερχόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τον γενικό τίτλο «Chemtrails Over The Country Club», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις Polydor / Interscope Records / Universal Music στις 19 Μαρτίου.

Η Lana Del Rey ανάρτησε πρώτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φωτογραφία μιας γυναίκας που έκανε rollerskating και ήταν ντυμένη με ένα άσπρο φόρεμα.

Κάτω από τη φωτογραφία αναγράφονται με ροζ γράμματα τα εξής λόγια στα αγγλικά: «Με έκανε να νιώσω… με έκανε να νιώσω σαν Θεός».

Στη δεύτερη φωτογραφία παρατηρούμε την ίδια γυναίκα, ενώ στο τοπίο που βρίσκεται στο φόντο έχει προστεθεί ένα σχέδιο με φτερά αγγέλου.

Από κάτω είναι γραμμένος, ξανά με κόκκινα γράμματα, ο τίτλος του τραγουδιού «White Dress».

Η Lana Del Rey έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Τον Οκτώβριο του 2020 μοιράστηκε το single «Let Me Love You Like A Woman», ενώ τον περασμένο Ιανουάριο παρουσίασε στο κοινό το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο σκοπός των αναρτήσεων των Lana Del Rey ούτε αν το «White Dress» θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Πηγή: hit-channel.com