Post

Share this post

Η Kylie Minogue νιώθει «ανασφάλεια» για τη φωνή της

«Δύσκολη» χαρακτηρίζει η Kylie Minogue τη μάχη με την ανασφάλεια για τη φωνή της.

 

Παρόλο που στην καριέρα της έχει καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια άλμπουμ, η Kylie Minogue παραδέχεται ότι εξακολουθεί να νιώθει «ανασφάλεια» για τις ερμηνευτικές ικανότητές της.

Η Αυστραλή pop star μίλησε για την κριτική που εκδοχή σε συνέντευξή της στη «Vogue», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Disco».

«Είχα περισσότερη κριτική από όσο μου αναλογεί για τη φωνή μου όλα αυτά τα χρόνια», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Και είχα τις φωνές στο κεφάλι μου να χτυπούν την πόρτα μου και να λένε: “Δεν μπορείς να τραγουδήσεις. Δεν μπορείς να τραγουδήσεις!», συνέχισε.

Ενώ προσπαθεί να μην αφήνει αυτήν την αρνητικότητα να την επηρεάζει, η Kylie Minogue παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα στιγμές που μπορεί να παρασυρθεί.

«Πολλά έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια, οπότε όταν οι επικριτές παίζουν με τις ανασφάλειες σου, είναι μια δύσκολη μάχη», τόνισε.

«Έπρεπε πραγματικά να πω στον εαυτό μου: “Περίμενε, πώς είσαι επιτυχημένη αν σου λένε ότι δεν μπορείς να τραγουδήσεις και ότι η φωνή σου δεν είναι κανονικά φωνή;”. Προβληματιζόμουν πραγματικά με αυτό», περιέγραψε.

Όσον αφορά το νέο άλμπουμ της «Disco», η Kylie Minogue είπε στη «Vogue» ότι ένιωσε την έμπνευση να επιστρέψει στις dance ρίζες.

«Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν στο υποσυνείδητό μου, αλλά πολλά από τα τραγούδια και η αίσθηση που υπάρχει στο “Disco” είναι ότι στοχεύει στα αστέρια. Για μένα, είναι σαν να απογειώνεται», σχολίασε.

Πηγή: hit-channel.com