Post

Share this post

Η Jessie J μιλά για το νέο άλμπουμ της

«Δεν θέλω να είμαι η καλύτερη. Θέλω να είμαι η πιο αληθινή και η πιο πραγματική», σχολιάζει η Jessie J.

Η Jessie J αποκάλυψε την έμπνευση στη δημιουργία του επόμενου άλμπουμ της.

Σε συνέντευξή της στο «Pop Shop Podcast» του Billboard, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι η ειλικρίνεια ήταν το συναίσθημα που κυριαρχούσε όταν άρχισε τη δημιουργία της πέμπτης δισκογραφικής δουλειάς της.

«Υπάρχει πολλή ειλικρίνεια εκεί, επειδή προφανώς έχω ζήσει πολλά που θέλει να μάθει ο κόσμος», είπε για τη θεματολογία του επόμενου άλμπουμ της, προσθέτοντας ότι τα άτομα του στενού περιβάλλοντός της πιστεύουν πως τα καινούργια τραγούδια της έχουν κινηματογραφική αίσθηση.

Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Ryan Tedder των OneRepublic, ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στα τραγούδια «Rumor Has It» της Adele και «Halo» της Beyoncé, με την Jessie J να ελπίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το πρωτοποριακό ντεμπούτο της με το δίσκο «Who You Are» που κυκλοφόρησε το 2011.

«Η πρόκληση να κάνω κάτι καλύτερο (από το “Who You Are”) είναι ό,τι πιο δύσκολο. Και δεν το έχω κάνει. Το “Bang Bang” μετά βίας το έφτασε», ανέφερε.

Αν και δεν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, η Jessie J σημείωσε ότι τα νέα τραγούδια της δεν ταιριάζουν στη φθινοπωρινή σεζόν. «Αυτά τα τραγούδια δεν είναι για να φοράς ζιβάγκο», είπε.

Η Jessie J υποστήριξε ότι «ήμουν αμφιλεγόμενη χωρίς να γίνομαι προσβλητική» και εξήγησε τη μέθοδο με την οποία μεταφέρει τις εμπειρίες της στη μουσική.

«Μου αρέσει να στέκομαι στην άκρη αλλά να μην πέφτω. Μου αρέσει να ματώνω και να κάνω τους ανθρώπους να στέκονται στη μέση του των δικών τους εμπειριών, των καλών και των κακών, όπως κάνω εγώ για τον εαυτό μου», ανέφερε.

Παρότι είναι χαρούμενη με την πορεία της, η Jessie J πιστεύει ότι έχει ακόμα πολλά να αποδείξει.

«Μου αρέσει που ο κόσμος με αποκαλεί ακόμα υποτιμημένη. Δεν χρειάζεται να είμαι η καλύτερη. Θέλω να είμαι η πιο αληθινή και η πιο πραγματική. Όταν κοιτάζω το παρελθόν, υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές όπου θέλω απλώς να αγκαλιάσω τον εαυτό μου όταν αμφιβάλλω. Τώρα ζω την καλύτερη μου ζωή», σχολίασε.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Jessie J ήταν το «R.O.S.E.» που κυκλοφόρησε το 2018 σε τέσσερα τμήματα και κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών.

2018 σε τέσσερα τμήματα και κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών.

Πηγή: hit-channel.com