Post

Share this post

Η Hayley Williams κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «FLOWERS for VASES / descansos»

Με 14 τραγούδια έρχεται το νέο άλμπουμ της Hayley Williams.

Η Hayley Williams κυκλοφόρησε το άλμπουμ – έκπληξη «FLOWERS for VASES / descansos».

Η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας των Paramore έρχεται εννέα μήνες μετά το debut album «Petals For Armor» που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και δύο μήνες μετά το acoustic EP «Petals For Armor: Self-Serenades».

«Στην πραγματικότητα δεν είναι μια συνέχεια του “Petals For Armor”. Το αντίθετο, μάλιστα, είναι ένα prequel ή κάποιο είδος παράκαμψης μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μέρος του “Petals”. Η έννοια του άλμπουμ ως σύνολο είναι ίσως εντελώς διαφορετική από την κατάδυση σε κάθε τραγούδι», δηλώνει η Hayley Williams.

«Για μένα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον ολιστικό να αντιμετωπίσεις αυτά τα μεμονωμένα θέματα. Οι τρόποι με τους οποίους μου δόθηκε χρόνος (αναγκαστικά, πραγματικά) για να κολλήσω σε ορισμένα βάσανα για να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα πρέπει να τα αφήσω… για πάντα», συνεχίζει.

«Μπορεί να μην μου προσφέρθηκε ποτέ μια τέτοια χάρη, μια ευκαιρία να φροντίσω στους σπόρους που είχα φυτέψει, να θερίσω και να ξεχορτιαράσω ή να κλαδέψω ό,τι δεν είναι πλέον ζωντανό, για να δημιουργήσω χώρο για τα ζωντανά», περιγράφει η Hayley Williams.

«Έγραψα και έπαιξα τα όργανα αυτό το άλμπουμ στο σύνολό του. Αυτή είναι μια πρωτιά στην καριέρα μου. Το ηχογράφησα στο σπίτι μου στο Νάσβιλ, το σπίτι στο οποίο μένω από τότε που οι Paramore κυκλοφόρησαν το “After Laughter” (2017). Το 2020 ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι ζωντανή και έτσι δουλειά μου είναι να συνεχίσω να ζω και να βοηθάω τους άλλους να κάνουν το ίδιο», καταλήγει.

Το «FLOWERS for VASES / descansos» κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music και περιέχει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και μια νέα έκδοση του τραγουδιού «Find Me Here» από το EP «Petals For Armor: Self-Serenades».

Η Hayley Williams έγραψε τη μουσική, τους στίχους και έπαιξε όλα τα όργανα στο «FLOWERS for VASES / descansos», ενώ την παραγωγή του άλμπουμ φρόντισε ο David James.

Πηγή: hit-channel.com