Post

Share this post

Η Hayley Williams είναι έτοιμη να επιστρέψει στους Paramore

«Είμαι έτοιμη για το επόμενο άλμπουμ των Paramore».
Η Hayley Williams κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο «Flowers for Vases / Descansos».

Παρότι το «Flowers for Vases / Descansos» ήταν το δεύτερο σόλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε σε διάστημα εννέα μηνών, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός δεν έχει στα άμεσα σχέδια της τη συνέχεια της σόλο καριέρα της.

Αντιθέτως, δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στους Paramore.

Την αφορμή για την αποκάλυψη έδωσε η ερώτηση ενός ακολούθου της στο Twitter.

«Έγραψες περισσότερα τραγούδια για το “FFV” που τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν στο tracklist και αν ναι, θα τα χρησιμοποιήσεις σε κάποιο μελλοντικό σόλο project ή σε ένα άλμπουμ των Paramore;», ρωτήθηκε η Hayley Williams.

Η 32χρονη τραγουδίστρια έδωσε την πιο συναρπαστική απάντηση: «Υπάρχουν περισσότερα τραγούδια, ναι. Αλλά δεν σχεδιάζω άλλο σόλο άλμπουμ. Και δεν είμαι σίγουρη αν θα ήταν υπέροχα για τους Paramore. Είμαι έτοιμη για το επόμενο άλμπουμ των Paramore. Πάμε», έγραψε.

https://twitter.com/yelyahwilliams/status/1361104105763205120

Η Hayley Williams διαβεβαίωσε το κοινό τον Ιανουάριο ότι οι Paramore δεν πρόκειται να διαλυθούν. Παρόλο που επικεντρώθηκε στη σόλο δουλειά της, τόνισε ότι αυτό «δεν θα συμβεί».

Το τελευταίο άλμπουμ των Paramore ήταν το «After Laughter» που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017. Η Hayley Williams κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο της, με τίτλο «Petals for Armor», τον Μάιο του 2020 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Πηγή: hit-channel.com