Post

Share this post

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το «Future Nostalgia – The Moonlight Edition» μαζί με το video του «We’re Good»

Με νέα τραγούδια επεκτείνει η Dua Lipa το μουσικό σύμπαν του «Future Nostalgia».

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το άλμπουμ «Future Nostalgia – The Moonlight Edition» και συγχρόνως αποκαλύπτει το music video για το νέο single «We’re Good».

Το «The Moonlight Edition» είναι μια καινούργια έκδοση του αριστουργηματικού άλμπουμ «Future Nostalgia» που κυκλοφόρησε από τη Warner Records τον Μάρτιο του 2020 για να γνωρίσει αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία.

Το «Future Nostalgia» κατέκτησε την κορυφή σε 13 χώρες στον πλανήτη, ενώ εμφανίστηκε στο Top 10 των charts σε 31 χώρες.

Επίσης τόσο το ίδιο το άλμπουμ όσο και τα τραγούδια του χάρισαν στην Dua Lipa πέντε από τις συνολικά έξι υποψηφιότητες που έχει λάβει ενόψει των Βραβείων Grammy 2021, συμπεριλαμβανομένου μίας υποψηφιότητας για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

To «Future Nostalgia – The Moonlight Edition» περιέχει τα 11 τραγούδια του αρχικού άλμπουμ και άλλα οκτώ κομμάτια.

Μεταξύ τους βρίσκονται ήδη γνωστά τραγούδια όπως η συνύπαρξη της Dua Lipa με τη Miley Cyrus στο «Prisoner», το remix του «Levitating» με τη συμμετοχή του DaBaby, το «Fever» με την Angèle και η συνεργασία της με τον J Balvin, τον Bad Bunny και τον Tainy στο υποψήφιο για Grammy τραγούδι «Un Día (One Day)».

Στις καινούργιες δημιουργίες του «Future Nostalgia – The Moonlight Edition» περιλαμβάνονται το «If It Ain’t Me», το «That Kind Of Woman» κα το «Not My Problem» με τη συμμετοχή του JID και το νέο single «We’re Good», ένα τραγούδι που συνδυάζει στον ήχο ετερόκλητα μουσικά στοιχεία.

Το ευρηματικό music video για το «We’re Good», το οποίο σκηνοθέτησαν οι Vania Heymann και Gal Muggia, φέρνει στις οθόνες μας μια διαφορετική εκδοχή για το ναυάγιο του «Τιτανικού».

Ακούστε το «Future Nostalgia – The Moonlight Edition»

Πηγή: hit-channel.com