Post

Share this post

Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο single «We’re Good»

Έρχονται από την Dua Lipa τα B-sides του «Future Nostalgia». 

Η Dua Lipa είναι έτοιμη να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το απέραντο σύμπαν του «Future Nostalgia».

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, η 25χρονη τραγουδίστρια προανήγγειλε την κυκλοφορία των B-sides από το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες.

Οι διεργασίες φαίνεται πως προχωρούν και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα δείγμα από τα B-sides του «Future Nostalgia».

Η Dua Lipa ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα την κυκλοφορία ενός νέου single με τον τίτλο «We’re Good».

Παράλληλα δημοσίευσε το εξώφυλλο της επερχόμενης κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθεί στα γραφικά του το φουτουριστικό θέμα που εγκαθίδρυσε η pop star για την εποχή του «Future Nostalgia».

Το «We’re Good» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Warner Records την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Η Dua Lipa φέρεται να έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τους Sly, Scott Harris και Emily Warren.

Σύμφωνα με φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα, τα B-sides είναι πιθανό να συμπεριληφθούν σε μια νέα έκδοση του υποψήφιου για βραβείο Grammy άλμπουμ «Future Nostalgia» που θα τιτλοφορείται «The Moonlight Edition».

Το θεσπέσιο «Future Nostalgia» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, ενώ τον προηγούμενο Αύγουστο η Dua Lipa παρουσίασε το άλμπουμ «Club Future Nostalgia», το οποίο περιείχε remixes επιλεγμένων τραγουδιών του δεύτερου δίσκου της και ορισμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Πηγή: hit-channel.com