Post

Share this post

Η Dua Lipa έβαλε «φωτιά» στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2021

Η Dua Lipa έκοψε την ανάσα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η εκθαμβωτική Dua Lipa έβαλε «φωτιά» στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2021 τραγουδώντας δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του άλμπουμ της «Future Nostalgia», το «Levitating» και το «Don’t Start Now».

Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μοβ φόρεμα που έμοιαζε με ρόμπα και τραγούδησε μπροστά από ένα σουρεαλιστικό μοβ φόντο με σύννεφα το «Levitating».

Στη συνέχεια στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2021 ανέβηκε ο DaBaby για να τραγουδήσει το κομμάτι του από το remix του single, έχοντας τη συνοδεία χορευτριών.

Η Dua Lipa επέστρεψε στη σκηνή φορώντας ένα λαμπερό σακάκι και τραγούδησε το υπόλοιπο τραγούδι μπροστά από το χαρακτηριστικό φεγγάρι που απεικονίζεται στα εξώφυλλα διαφόρων εκδόσεων του άλμπουμ «Future Nostalgia».

Αμέσως μετά έβγαλε το σακάκι της για να μείνει με ένα εξίσου φανταχτερό μπικίνι που έκοψε τις ανάσες των θεατές και έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα για χορό, τραγούδησε το «Don’t Start Now».

Η Dua Lipa ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Grammy φέτος.

Είχε αποσπάσει τρεις υποψηφιότητες με το «Don’t Start Now» στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς και Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία, δύο υποψηφιότητες με το «Future Nostalgia» στις κατηγορίες Άλμπουμ της Χρονιάς και Καλύτερο Pop Φωνητικό Άλμπουμ και μια υποψηφιότητα για την Καλύτερη Ερμηνεία από Ντουέτο / Γκρουπ για τη σύμπραξή της με τους J Balvin, Bad Bunny και Tainy στο «Un Dia (One Day)».

Τελικά κέρδισε στα Βραβεία Grammy 2021 τον τίτλο του Καλύτερου Pop Φωνητικό Άλμπουμ για το «Future Nostalgia».

Πηγή: hit-channel.com