Post

Share this post

Η Demi Lovato επιβεβαιώνει τη συνεργασία με την Ariana Grande

Η συνεργασία των δύο pop stars ήταν μια από τις τελευταίες προσθήκες στο νέο άλμπουμ της Demi Lovato.

Η φημολογούμενη μουσική συνάντηση της Demi Lovato και της Ariana Grande είναι γεγονός και θα έρθει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «The New York Times» πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ της «Dancing With The Devil» στο φεστιβάλ «SXSW»), η Lovato επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία της με την Grande ήταν μια από τις τελευταίες προσθήκες στο νέο άλμπουμ της «Dancing With The Devil… Τhe Art Of Start Over», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

Στις 7 Μαρτίου η Ariana Grande δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο με το οποίο αποκάλυψε ότι έκανε «φωνητικά σε ένα τραγούδι για μία φίλη».

Η Demi Lovato αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και όταν ρωτήθηκε από τους θαυμαστές της αν αυτή ήταν η συνεργασία «της τελευταίας στιγμής» στην οποία είχε αναφερθεί προηγουμένως, απάντησε με ένα χαμογελαστό emoji.

Στις αρχές της εβδομάδας η 28χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του έβδομου studio album της και σημείωσε, μιλώντας στην εφαρμογή «Clubhouse», ότι το «Dancing With The Devil… Τhe Art Of Start Over» θα περιέχει 17 τραγούδια και τρία bonus tracks.

Το «Melon Cake» αναφέρεται στην ανάκτηση του ελέγχου στη ζωή της και είναι εμπνευσμένο από τα «κέικ» καρπουζιού με κρέμα χωρίς λιπαρά τα οποία έλαβε η Demi Lovato στα γενέθλιά της αντί για πραγματική τούρτα, ενώ το «California Sober» είναι ένα mid-tempo τραγούδι που αποκαλύπτει σε ποιο σημείο της ανάρρωσής της βρίσκεται αυτή τα στιγμή η τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Ellen DeGeneres τον Μάρτιο του 2020, η Demi Lovato εξήγησε γιατί ήταν τόσο σημαντικό που μοιράστηκε μια αληθινή τούρτα γενεθλίων με την Ariana Grande και τον κοινό μάνατζέρ τους Scooter Braun όταν έγινε 27 ετών.

«Θυμάμαι απλώς να κλαίω γιατί τελικά έφαγα τούρτα με έναν μάνατζερ που δεν χρειαζόταν τίποτα από εμένα και με αγάπησε για αυτό που είμαι και υποστήριξε το ταξίδι μου», είπε η Lovato.

Η Ariana Grande την επικρότησε που δημοσιοποίησε αυτήν την ιστορία, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα: «Σ’ αγαπώ πολύ και είμαι ατελείωτα υπερήφανη».

Πηγή: hit-channel.com