Post

Share this post

Η Courteney Cox παίζει το «Drivers License» της Olivia Rodrigo

Η Courteney Cox εντυπωσίασε την Olivia Rodrigo.

Το «Drivers License» της Olivia Rodrigo έχει καθηλώσει τους πάντες και έχει αποκτήσει πολλούς επώνυμους θαυμαστές, μεταξύ των οποίων και η Courteney Cox.

Η 56χρονη ηθοποιός, γνωστή από το συμμετοχή της στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Friends», δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την παρακολουθούμε να παίζει στο πιάνο το «Drivers License».

Την Courteney Cox συνόδευσε ο φίλος της και κιθαρίστας Joel Taylor.

«Ακόμα και τα σκυλιά μου λατρεύουν αυτό το τραγούδι», έγραψε η Cox λεζάντα του βίντεο, επισημαίνοντας επίσης την Olivia Rodrigo.

Η 17χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Ναι, εντυπωσιακό», σχολίασε με κεφαλαία γράμμα στην ανάρτηση.

Η Olivia Rodrigo αναδημοσίευσε το βίντεο της Courteney Cox στις ιστορίες του δικού της λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας: «Τόσο καλό!!!».

Η Courteney Cox έχει επιδείξει και στο παρελθόν τις ικανότητές της στο πιάνο. Τον προηγούμενο Οκτώβριο είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο οποίο συνόδευε μουσικά την κόρη της Coco Arquette καθώς τραγουδούσε το κλασικό τραγούδι «Silver Springs» των Fleetwood Mac από το 1977.

Την ίδια στιγμή το «Drivers License» συνεχίζει ακάθεκτο τη φρενήρη πορεία του παγκοσμίως, έχοντας εξελιχθεί σε φαινόμενο. Το πρώτο single της Olivia Rodrigo έχει συμπληρώσει ήδη τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των charts σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο και φαντάζει δύσκολο να απειληθεί άμεσα από κάποιον αντίπαλο.

Πηγή: hit-channel.com