Post

Share this post

Η Christina Aguilera επιβεβαιώνει ότι το δεύτερο ισπανόφωνο άλμπουμ της θα έρθει το 2021

Το δεύτερο ισπανόφωνο άλμπουμ της καριέρας της ετοιμάζει η Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera συμμετείχε στο κωμικό πρόγραμμα «Yearly Departed» του Amazon Prime Video και έδωσε ορισμένες συνεντεύξεις για την προώθησή του.

Σε μία από τις συζητήσεις που έκανε με τα μέσα ενημέρωσης, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι δεύτερο ισπανόφωνο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει το 2021.

Η Christina Aguilera εξήγησε ότι το 2020 είχε στη διάθεσή της το χρόνο να βρει την κατεύθυνση που ήθελε να ακολουθήσει στο project, υπό το φως των πρόσφατων εμπειριών της.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει γεννηθεί από πατέρα με καταγωγή από τον Ισημερινό και από Αμερικανίδα μητέρα, είχε περιγράψει στο Apple Music τον Σεπτέμβριο του 2020 τη δημιουργική διαδικασία που θα εφαρμόσει στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

«Αυτή τη φορά, θέλω να πάω βαθιά στη ρίζα και τον πυρήνα της. Δεν ήθελα απλώς να το κάνω, αλλά ήθελα να εξερευνήσω ένα περιβάλλον που θα μου άρεσε να εξερευνήσω, ένα πιο ενθουσιώδες περιβάλλον, αυτό το περιβάλλον με επανευθυγραμμισμένους στόχους, για να καταρτίσω τώρα το σχέδιό μου για τον επόμενο χρόνο και τα επόμενα τρία ή πέντε χρόνια επίσης. Να το εξερευνήσω διεξοδικά και να αποφασίσω τώρα», είπε η pop star.

Το πρώτο ισπανόφωνο άλμπουμ της Xtina ήταν το «Mi Reflejo», το οποίο κυκλοφόρησε το 2000.

Η Christina Aguilera είχε την ευκαιρία να θυμηθεί ξανά εκείνα τα τραγούδια στο μεξικανικό σκέλος της τελευταίας περιοδείας της, «The X Tour», που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2019.

«Η συνάντηση με τους θαυμαστές μου έδωσε μια καλύτερη αίσθηση για το είδος της μουσικής που είναι δημοφιλής σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ο τύπος της μουσικής στην οποία ανταποκρίνεται καλύτερα το ευρωπαϊκό κοινό είναι διαφορετικός από τον τύπο της μουσικής που αγγίζει, για παράδειγμα, το λατινικό κοινό. Έβαλα τραγούδια από το λάτιν άλμπουμ μου “Mi Reflejo”, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καριέρας μου», σημείωσε.

Πηγή: hit-channel.com