Post

Share this post

Η Céline Dion είναι «υπερήφανη» που ο γιος της κυκλοφόρησε τη δική του μουσική

«Με συγκινεί που ένα από τα πάθη του είναι και δικό μου πάθος».

Ο γιος της Céline Dion κληρονόμησε από τη μητέρα του τη βαθιά αγάπη για τη μουσική.

Η Καναδή τραγουδίστρια επαίνεσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τον 20χρονο γιο της René-Charles για την κυκλοφορία του δικού του hip-hop νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για τον γιο μου. Η αγάπη μου γι’ αυτόν είναι τόσο δυνατή και με συγκινεί πολύ που ένα από τα πάθη του είναι επίσης και δικό μου πάθος», έγραψε η Dion σε ένα tweet και κοινοποίησε παράλληλα ένα σύνδεσμο για τη μουσική του γιου της στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο René-Charles είναι ο μεγαλύτερος γιος της Céline Dion και του εκλιπόντα συζύγου της René Angélil. Το ζευγάρι απέκτησε επίσης άλλα δύο παιδιά, τα δίδυμα Nelson και Eddy που είναι σήμερα 10 ετών.

Πριν λίγες ημέρες ο René-Charles γιόρτασε τα γενέθλιά του και η μητέρα του δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα για την περίσταση.

«Πριν από είκοσι χρόνια, είχα το προνόμιο να ακούσω τη λέξη μαμά για πρώτη φορά… το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και άλλαξες τη ζωή μας για πάντα!», έγραψε η Céline Dion στη στοργική ανάρτηση.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει ήδη δύο δεκαετίες. Έχεις το χρώμα του ουρανού στα μάτια σου και το ίδιο μπλε είναι το χρώμα της αγάπης μας», συνέχισε.

«Βγες εκεί έξω και αγκάλιασε τη ζωή και θυμήσου να μην σταματήσεις ποτέ να πιστεύει στον εαυτό σου, γιατί πιστεύω σε εσένα. Θυμήσου επίσης ότι ο πατέρας σου σε παρακολουθεί πάντα και σε καθοδηγεί. Σε αγαπάμε πολύ… Χρόνια πολλά, RC!», πρόσθεσε.

Πηγή: hit-channel.com