Post

Share this post

Η Billie Eilish τραγούδησε το «Everything I Wanted» στα Βραβεία Grammy 2021

Η Billie Eilish επέστρεψε στη σκηνή των Βραβείων Grammy.

Η Billie Eilish τραγούδησε στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2021 το επιτυχημένο τραγούδι της «Everything I Wanted».

Όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις της, η pop star συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη της και αδερφό της Finneas.

Η Billie Eilish επιφύλαξε για την εμφάνισή της στα Βραβεία Grammy 2021 τη συνέχεια του music video που σκηνοθέτησε η ίδια για το «Everything I Wanted».

Στο συνταρακτικό video η τραγουδίστρια και ο αδελφός της πέφτουν με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα και κρατιούνται σφιχτά από το χέρι καθώς βυθίζονται.

Αυτή τη φορά η Billie Eilish εμφανίστηκε στην οροφή του ίδιου αυτοκίνητου, το οποίο είχε τοποθετηθεί στη σκηνή με τρόπο που να φαίνεται μισοβυθισμένο, ενώ τα φώτα του αναβόσβηναν στο ρυθμό του «Everything I Wanted».

Στην άκρη της σκηνής βρισκόταν σε ένα πιάνο ο Finneas.

Την εμφάνιση της Billie Eilish παρακολούθησαν στο κυκλικό σκηνικό απονομής των Βραβείων Grammy 2021 ο Harry Styles, ο οποίος είχε ανοίξει προηγουμένως τη βραδιά και οι HAIM με τους Black Pumas, που τραγούδησαν στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι η Billie Eilish και ο Finneas κέρδισαν στα φετινά Grammy το βραβείο για την Ηχογράφηση της Χρονιάς με το «Everything I Wanted» και για το Καλύτερο Τραγούδι για Οπτικά Μέσα με το «No Time To Die» από την ομότιτλη ταινία του James Bond.

Πηγή: hit-channel.com