Post

Share this post

Η Billie Eilish κάνει την ίδια συνέντευξη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Στις ίδιες ερωτήσεις απάντησε για τέταρτη χρονιά η Billie Eilish.

 

Η Billie Eilish κάνει μια αναδρομή στα τέσσερα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η 18χρονη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «Vanity Fair» και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά απάντησε στις ίδιες ερωτήσεις, δίνοντας μία ιδέα από τις πολλές αλλαγές που γίνονται στη ζωή της κάθε έτος.

Η Billie Eilish σχολίασε ότι το 2020 ήταν μία χρονιά που δεν έμοιαζε με τις προηγούμενες, καθώς έφτασε σε νέα επίπεδα επιτυχίας και καταξίωσης κερδίζοντας πέντε βραβεία Grammy και ερμηνεύοντας τραγούδι της επερχόμενης ταινίας «No Time To Die» του James Bond.

«Έχω μάθει πολλά περισσότερα για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που δεν τα γνώριζα στο παρελθόν», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

 

«Η κλιματική κρίση και η κοινωνική αδικία και όλα τα κακά πράγματα με έκαναν να σκέφτομαι διαφορετικά. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για όλους τους Μαύρους και σκουρόχρωμους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω της βαρβαρότητας της αστυνομίας», τόνισε.

Η Billie Eilish μοιράστηκε επίσης ένα από τα μαθήματα που έμαθε αυτά τα χρόνια.

«Όσο γίνομαι όλο και μεγαλύτερη (σε επιτυχία) με κάνει να νιώθω πιο άνετα με το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να αποδείξω ποια είμαι. Ο κόσμος σε θαυμάζει για να του πεις αυτά που εσύ, ο ίδιος σου ο εαυτός, θα του έλεγες στην πραγματικότητα», εξήγησε.

Κάτι ακόμα που άλλαξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι το νέο τατουάζ που απέκτησε η Billie Eilish. «Έκανα τατουάζ, όμως δεν θα το δείτε ποτέ», είπε γελώντας.

Πηγή: hit-channel.com