Post

Share this post

Η Billie Eilish απαντά σε όλα: Το αγαπημένο της τραγούδι, η καλύτερη τηλεοπτική σειρά και το «ιδανικό αγόρι»

Στις ερωτήσεις του κοινού απάντησε η Billie Eilish.

Η Billie Eilish συνδέθηκε με τους θαυμαστές της και απάντησε σε μια τυχαία σειρά ερωτήσεων που της υπέβαλαν.

Η 19χρονη τραγουδίστρια έδωσε μέσα από τις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram σύντομες και γλυκές απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το τις προτιμήσεις της αυτή τη στιγμή, ενώ το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι τα αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Cigarette Daydreams» των Cage The Elephant.

Όσον αφορά την κορυφαία τηλεοπτική σειρά για εκείνη αυτή τη στιγμή, η Billie ανέφερε ότι είναι το «Killing Eve», δημοσιεύοντας συγχρόνως μια φωτογραφία της Βρετανίδας ηθοποιού Jodie Comer, η οποία πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ.

Η Billie Eilish λέει ότι ήταν «αρκετά βάναυσο» να κάνει αναδρομή στη ζωή της για το νέο ντοκιμαντέρ της

Η pop star επέλεξε να απαντήσει σε μια ερώτηση που της ζητούσε να περιγράψει πώς είναι για εκείνη το «ιδανικό αγόρι». Από ό,τι φαίνεται, θα ήταν λίγο σαν τον χαρακτήρα του Scar από την ταινία κινουμένων σχεδίων «The Lion King» (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών) της Disney.

Για όσους δεν το ήξεραν, η Eilish υπενθύμισε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της «The World’s A Little Blurry», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 26 Φεβρουαρίου.

Και όταν ρωτήθηκε πόσα τραγούδια θα έχει περίπου το επερχόμενο άλμπουμ της, η Billie Eilish ανέφερε ότι θα επιλέξει 16 τραγούδια.

Πηγή: hit-channel.com