Post

Share this post

Η Beyoncé μοιράζεται αδημοσίευτο υλικό με τρία παιδιά της

Η Beyoncé γιόρτασε την ολοκλήρωση του 2020 και την άφιξη μιας νέας χρονιάς αναρτώντας αδημοσίευτο υλικό με την οικογένειά της.

Η Beyoncé έκανε την ανασκόπηση του 2020.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, στο οποίο κάνει μια αναδρομή στα μεγαλύτερα επιτεύγματα που σημείωσε την προηγούμενη χρονιά. Το clip περιλαμβάνει επίσης αδημοσίευτο υλικό από την ίδια και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον JAY-Z, την 8χρονη Blue Ivy και τα τριών ετών δίδυμα Rumi και Sir Carter.

Σε ένα αξιολάτρευτο στιγμιότυπο η Rumi χορεύει στο ρυθμού του remix για το «Savage» της Megan Thee Stallion στο οποίο συμμετείχε η μητέρα της. «Είχες καλό καλοκαίρι», ρώτησε η Bey την Rumi, με τη μικρή να κουνάει καταφατικά το κεφάλι μου.

Άλλα στιγμιότυπα περιλαμβάνουν κομμένες λήψεις από τη φωτογράφηση της Rumi και του Sir με την Beyoncé για τη συλλογή Ivy Park x Adidas και παρασκηνιακές στιγμές από τους εορτασμούς της οικογένειας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του προηγούμενου έτους.

«Εις υγείαν του Νέου Έτους, Beyhive», έγραψε η Beyoncé στη λεζάντα της δημοσίευσης, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της.

«Το 2020 μας χώρισε και μας ένωσε. Οι περισσότεροι δεν μπορούσαμε να δούμε τους αγαπημένους μας και ζήσαμε πάρα πολλές απώλειες, αλλά ήμασταν ενωμένοι με την ανθρωπιά μας. Αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένας εορτασμός της χαράς, της επιδίωξης της ευτυχίας και της αγάπης», συνέχισε.

«Καθώς όλοι προσβλέπουμε και προσευχόμαστε για μια νέα αρχή, η ευχή μου για εσάς είναι να τιμήσετε τον εαυτό σου και εκείνους που αγαπάτε. Γιορτάστε ότι είστε ένα σημαντικό άτομο που συμβάλλει στην όμορφη κοινωνία μας. Εις υγείαν ενός καλύτερου και πιο φωτεινού 2021!», σημείωσε.

Πηγή: hit-channel.com